Video: HTC kertoo Sense-käyttöliittymän merkityksestä

Älypuhelinvalmistaja HTC on julkaissut erittäin mielenkiintoisen videon YouTube-palveluun, jossa se kertoo Sense-käyttöliittymän ominaisuuksista ja sen merkityksestä. Yhtiö esitteli Sensen Android-pohjaisen Hero-mallin yhteydessä, mutta on sittemmin laajentanut sen HD2:n myötä myös Windows Mobile -puhelimiin. Käyttöliittymä, jonka kolme peruspilaria ovat Make It Mine, Stay Close ja Discover the Unexpected, on näin ollen erittäin tärkeä osa HTC:n mallistoa ja tulee löytymään luultavasti lähes jokaisesta yhtiön tulevasta puhelimesta.

Videossa HTC:n johtajisto kertoo, mitä yllä mainitut kolme peruspilaria todella merkitsevät. Make It Mine tarkoittaa puhelimen personoimista ja oman sisällön esittämistä käyttöliittymän keskeisillä paikoilla. Käyttäjä voi tuoda työpöydälle esimerkiksi Twitter-päivitykset, omat suosikkiverkkosivut ja perhevalokuvat. Käyttöliittymä mahdollistaa myös erilaisten personointien tallentamisen muistiin, jolloin muutamalla klikkauksella näkyville saa eri sisällön työpäivää ja vapaa-aikaa varten.

Stay Close -ajatuksen takana on tehdä yhteydenpidosta ystäviin helpompaa. Sense tarjoaakin selkeän näkymän, jonka kautta pääsee käsiksi paitsi ystävän yhteystietoihin, tekstiviesteihin, sähköposteihin niin myös Facebook-päivityksiin ja Flickr-valokuviin. Ominaisuus säästää aikaa, koska käyttäjän ei tarvitse etsiä tietoja useista eri paikoista.

Kolmas pilari, Discover the Unexpected, merkitsee niitä pieniä, mutta hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät puhelimen operoimisesta yksinkertaista. Tällaisia ominaisuuksia ovat esimerkiksi puhelimen kellon sekä säätietojen automaattinen mukautuminen sen hetkisen sijainnin perusteella ja hakupainikkeen erilainen toiminta sovelluksesta riippuen.

HTC on julkaissut tähän mennessä kolme Sense-käyttöliittymään pohjautuvaa puhelinta, jotka ovat Hero, HD2 ja Tattoo.

1 kommentti

  1. Oli niin hiottu puhe että oikein pelotti. Taitaa esitelmöijä olla niitä uraohjuksia jotka päätyy lopulta jätelavalle pää haulikolla ammuttuna.

Kommentointi on suljettu!