Sony Ericsson Kurara ensimmäisissä kuvissa

Sony Ericsson Kurara

Hiljattain MobiiliBlogissakin uutisoidusta Sony Ericsson Kurara -koodinimellisestä älypuhelimesta on levinnyt verkkoon uutta tietoa ja ensimmäiset kuvat. Uutuus tulee olemaan Sation tavoin Symbian-pohjainen älypuhelin, joka tarjoaa suurikokoisen näytön ja paljon megapikseleitä. Kuraran julkistuksen odotetaan tapahtuvan ensi vuoden alussa.

Hyvistä ominaisuuksistaan huolimatta Kurara ei tule tämän hetkisen tiedon valossa vaarantamaan Sation paalupaikkaa Symbian-pohjaisten puhelinten osalta. Puhelimesta odotetaan löytyvän ainakin 3,5 tuuman AMOLED-näyttö, 8,1 megapikselin kamera sekä mahdollisuus tallentaa HD-tason videokuvaa.

Sony Ericsson Satioon verrattuna merkittävimmät erot vaikuttaisivat tällä hetkellä löytyvän kamerasta ja muotoilusta. Satio on varustettu 12,1 megapikselin kameralla ja sen muotoilu on Kuraraan nähden hieman kulmikkaampaa. Uutuusmalli näyttäisi hieman ohuemmalta, johon vaikuttaa ainakin linssinsuojuksen uupuminen.

Japanilaisruotsalainen Sony Ericsson tulee esittelemään näillä näkymin useita uusia älypuhelimia vuoden 2010 ensimmäisen neljänneksen aikana. Odotettavissa on Androidiin ja Symbianiin pohjautuvia laitteita. Windows Mobile tulee arvioiden mukaan jäämään pois yhtiön mallistosta.

Lähde: UnwiredView