Sony Ericsson Kurara jälleen kuvissa

SE Kurara

XPERIA X10:n saatuaan virallistuksensa tämän viikon tiistaina ovat Sony Ericssonia koskevat huhut siirtyneet uusiin aiheisiin. Kiinnostusta on herättänyt Kurara-koodinimellä tunnettu Symbian-pohjainen kosketusnäyttöpuhelin, josta olemme kertoneet viimeksi eilen, jolloin laitteesta valui verkkoon ensimmäiset kuvat.

Eilinen kuvasarja saa tänään jatkoa uusien livekuvien muodossa, joista Kuraraa pääsee tarkastelemaan hieman lähemmin. Tuoreimmissa otoksissa ihmetystä herättää lähinnä HD-merkintä, jollainen puhelimen takakuoressa näkyi eilisissä kuvissa, mutta yllä olevassa puhelimessa kyseistä merkintää ei selvästikään ole. Kirjainyhdistelmän arveltiin viittaavan mahdollisuuteen tallentaa teräväpiirtovideokuvaa, mutta nyt ominaisuuden olemassaolo on hieman epäselvä.

Sony Ericsson Kurara perustuu joko nykyiseen Symbian^1– tai lähitulevaisuudessa saapuvaan Symbian^2-käyttöjärjestelmään. Sen ominaisuuksiin kuuluvat ainakin 3,5 tuuman AMOLED-näyttö ja 8,1 megapikselin kamera automaattitarkennuksella sekä kuvausvalolla. Puhelimen virallinen julkistaminen tapahtunee ensi vuoden alussa.

Lähde: UnwiredView