Samsung S5230:n menestys ei osoita laantumisen merkkejä: jo 10 miljoonaa puhelinta myyty

Korealaisen Samsungin edullinen S5230-kosketusnäyttöpuhelin on ylittänyt 10 miljoonan myydyn laitteen rajapyykin, jonka saavuttamiseen sillä meni ainoastaan puoli vuotta. Puhelin saapui markkinoille toukokuussa ja puolen vuoden aikana se on myynyt nopeammin kuin mikään aikaisempi korealaisvalmistajan matkapuhelin. Samsung S5230 on yhtiön kuudes puhelin, joka on rikkonut 10 miljoonan rajapyykin. Ennen sitä samaan ovat pystyneet T-100, E700, D500, J700 ja E520.

Kuvaavaa puhelimen suosiossa on, että sen myynti on ollut jatkuvasti nousujohteista. Ensimmäisenä kuukautena laitetta myytiin 700 000 kappaletta, mutta jo kesäkuussa kaupaksi kävi 900 000 puhelinta. Heinä- ja elokuussa myynti pomppasi uusiin lukemiin, kun laitetta myytiin 1,6 ja 1,7 miljoonaa kappaletta. Syys-lokakuussa menekki ylitti molempien kuukausien aikana jo 2 miljoonan kappaleen rajan. Samsung S5230:n myynti näin ollen tuskin jää 10 miljoonaan puhelimeen, vaan tulee menemään reilusti sen yli.

Samsung S5230:n menestys kertoo siitä, että yhtiö on jälleen onnistunut pysymään uusien trendien mukana. Aikoinaan korealaisvalmistaja menestyi hyvin simpukkapuhelimissa ja nyt myös nykytrendin mukaiset kosketusnäyttöpuhelimet näyttävät miellyttävän asiakkaita. Yhtiön tavoitteena onkin tulevaisuudessa vallata maailman kosketusnäyttöpuhelinmarkkinat laajalla tuotevalikoimallaan.

Samsung S5230:n ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö, 3,2 megapikselin kamera, EDGE, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka.

Lähde: NewsWire

5 kommenttia

  1. En käsitä mikä tässä suljetussa puhelimessa (Samsungin oma käyttöjärjestelmä) oikein ihmisiin vetoaa. Sovelluksia puhelimeen tuskin paljoa löytyy.

  2. Meikäläiseltä ko. luurin ostaneet ovat tahtoneet jotain fiksumpaa kuin se taskun kaksivärinäyttöinen Nokialainen, mutta eivät Nokiaa ja jotain kosketusnäytöllä. Hintakin luurissa on kohdallaan ja ei tule unohtaa kauppiaskorvauksen osuutta myynteihin. 😉

    Samsungin edustajat itse juttelivat puhelimesta siihen sävyyn, että se on hyvä välimuoto perinteisen taskupalikan ja uudenlaisen älypuhelimen välillä. Siitä löytyy 3G, mutta vain EDGE on tuettuna. Siinä on nykytrendien mukaan kosketusnäyttö, mutta ”suljetuksi” kuvailtu käyttis tekee siitä yksinkertaisemman käyttää. Sen lisäksi puhelimen värivaihtoehdot ovat miellyttäneet ihmisiä.

    1. Siis edellinen kommentoija kuvaili puhelinta suljetuksi, eivät Samsungin edustajat.

  3. Mukavaa, että Samsung tekee sellaisia puhelimia, jotka kiinnostavat ihmisiä. Nokia on siihen hommaan liian ylimielinen (vai miten muuten on selitettävissä, että vasta kesällä mallistosta löytyi enemmän kuin yksi kosketusnäyttöpuhelin). Nokia pysyköön siinä missä on paras, eli halpapuhelinten valmistuksessa, ei ole isot katteet, mutta eipähän tarvitse yrittääkään kehittää jotain kalliimpaa, mutta silti suuria massoja kiinnostavaa.

  4. Hyvä luuri hintaansa nähden, ansaittua myyntiä

Kommentointi on suljettu!