Sony Ericsson julkaisi vihdoin erikoisen Xperia Purenessin tekniset tiedot

Sony Ericsson Xperia Pureness

Yksi mobiilimaailman kiinnostavimmista erikoisuuksista on Sony Ericssonin tuleva Xperia Pureness, jonka yhtiö vahvisti jo joitakin kuukausia sitten. Puhelimesta on nähty muutamia videoita ja livekuvasarjoja, mutta sen tekniset tiedot ovat pysyneet varsin hyvin piilossa. Sony Ericsson on kuitenkin vihdoin lisännyt uutuusmallin viralliselle kotisivulleen teknisten tietojen kera. Mielenkiintoinen huomio on, että puhelin löytyy myös Sony Ericssonin Suomen sivustolta, joten sitä voidaan odottaa myyntiin myös tänne Pohjolaan.

Läpikuultavan näytön lisäksi Sony Ericsson Xperia Purenessistä löytyy HSPA (2100 Mhz), Bluetooth A2DP, FM-radio, Memory Stick Micro -muistikorttipaikka, 88 MB:tä sisäistä muistia ja 240 x 320 pikselin tarkkuudella toimiva TFT-näyttö, joka toistaa 262 144 väriä. Yllättäen näyttö ei näin ollen olekaan mustavalkoinen, vaan teknisesti samaa tasoa kuin yhtiön muissa keskitason malleissa. Puhelimesta löytyy lisäksi NetFront-verkkoselain, mediasoitin, Java-tuki, värinähälytin ja taustakuva-animaatiot.

Teknisten ominaisuuksien ohella Xperia Pureness -omistajat pääsevät käsiksi Pureness concierge -palveluun, joka toimii useissa suurkaupungeissa aina Dubaista Pariisiin ja Moskovasta Hong Kongiin. Se on 24 tuntia päivässä toimiva palvelu, jonka kautta saa muun muassa matkavinkkejä ja vaikka apua pöydän varaamiseen täpötäydestä ravintolasta. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös mahdollisuus saada uusi puhelin rikkoutuneen tilalle 48 tunnin sisällä.

Kooltaan tämä japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan design-puhelin on 102 x 43 x 13 millimetriä ja se painaa vaatimattomat 70 grammaa. Puhelimen mukana toimitetaan kahden gigan muistikortti ja valmiusaikaa laitteelle luvataan sekä 2G- että 3G-verkoissa 350 tuntia.

Sony Ericsson Xperia Pureness