Nokia vaihtaa viallisia latureita uusiin

Matkapuhelinvalmistaja Nokia ilmoittaa aloittavansa latureiden vaihto-ohjelman, jolla pyritään saamaan kuluttajien käsistä pois vaarallisiksi osoittautuneet laturit. Yhtiö on havainnut perinteisen laadunvalvontaprosessin aikana, että muutamissa alihankkijan viime kuukausina valmistamissa laturimalleissa on laadullisia puutteita, jotka voivat aiheuttaa muun muassa muovikuorien löystymisen. Nokia tarjoutuukin nyt vaihtamaan kyseiset laturit uusiin ilmaiseksi.

Nokian vaihto-ohjelmaan kuuluvat AC-3E ja AC-3U-laturit, jotka yhtiön alihankkija on valmistanut 15.6. – 9.8.2009 sekä AC-4-malli, joka on valmistettu 13.4. – 25.10.2009. Kyseisistä malleista ainoastaan AC-3E-latureita on ollut myynnissä Euroopassa.

Suomalaisvalmistaja pyytää kuluttajia vertaamaan latureidensa tietoja vaihto-ohjelmaa varten luodun sivun kautta. Kaikkia edellä mainittujen laturimallien omistajia kehotetaan lopettamaan latureiden käyttö mahdollisen sähköiskuvaaran vuoksi ja vaihtamaan ne pikimmiten uuteen.

1 kommentti

  1. Viime vuosina Nokia ei ole tehnyt kunnolla oikein mitään muuta kuin syytänyt halpoja puhelimia Aasian ja Afrikan markkinoille.

Kommentointi on suljettu!