Adobe Photoshop saatavilla nyt myös Androidille

Photoshop Mobile App Android

Windows– ja Mac OSX -alustoilla kuvankäsittelijöiden suosiossa oleva Photoshop on hiljalleen levittäytynyt myös mobiilialustoille. Sovelluksesta on ollut saatavilla omat versionsa jo jonkin aikaa Apple iPhone– ja Windows Mobile -puhelimille. Nyt Photoshop Mobile App on rantautunut myös Androidille, jolla varustettuihin puhelimiin sovelluksen löytää Android Market -ohjelmistokaupasta.

Photoshop Mobile App sisältää muutamia perustason kuvankäsittelyominaisuuksia, jotka mahdollistavat puhelimessa olevien kuvien muokkaamisen suoraan kännykässä. Ohjelmalla onnistuu muun muassa kuvien rajaaminen, pyörittely ja värien korjailu. Ihmeitä sillä ei siis saa aikaan, mutta suurempien muokkausoperaatioiden toteuttaminen puhelimessa tuskin olisi rajallisista tehoista ja näytön koosta johtuen edes järkevää.

Muokkaustoimintojen lisäksi Photoshopin mobiiliversio tarjoaa käyttäjän kuville myös säilytystilaa. Ominaisuus vaatii toimiakseen ilmaisen tunnuksen, jonka jälkeen sovellus mahdollistaa haluttujen kuvien lataamisen verkkopalveluun. Toiminnon saa myös automaattiseksi, jolloin uudet kuvat lähetetään Adoben palvelimille huomaamatta.

Jutun lopusta löytyy vielä ohjelmistotalon virallinen esittelyvideo sovelluksesta, jonka lisäksi lisää tietoa mobiiliversiosta löytyy yhtiön kotisivun kautta.

3 kommenttia

  1. Eipä olisi uskonut että ammattipiireissä käytännössä kuvakäsittelyn standardina oleva ohjelma julkaistaan myös matkapuhelimille.

  2. Vielä kun olisitte muistanut mainita, että fotarin saa vaan jenkkien Android Marketista.

    1. Tämäpä kummallista. Miksihän ilmaisen sovelluksen saatavuutta on lähdetty näin rajaamaan?

Kommentointi on suljettu!