Samsungilta vuoti verkkoon kaksi uutuutta: B3410 ja M3310

Samsung B3410 ja M3310

Markkinoilla kovassa vedossa olevalta Samsungilta on odotettavissa lähiaikoina kovilla toiminta-ajoilla varustettu M3310-musiikkipuhelin sekä QWERTY-näppäimistöllinen B3410-kosketusnäyttöpuhelin. Molemmat mallit ovat vielä virallista vahvistusta vailla, mutta tämän hetkisten tietojen valossa ne näyttävät lähes varmoilta, sillä esimerkiksi B3410 löytyy jo Samsungin Venäjän sivustolta.

Samsung M3310 on niin sanotulla kaksisuuntaisella liukukannella varustettu musiikkipuhelin, jonka mielenkiintoisin ominaisuus on sen huima musiikintoistoaika. Huhujen mukaan tämä tuleva uutuus jaksaa soittaa musiikkia yhdellä latauksella uskomattomat 75 tuntia, eli reilut kolme päivää. Puhelimen muihin toimintoihin lukeutuvat erilliset musiikkinäppäimet, stereokaiuttimet, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, Bluetooth 2.1, FM-radio ja microSD-muistikorttipaikka. M3310:n näyttö on 2,1 tuumaa ja kuvausvälineenä toimii 3,2 megapikselin kamera.

Toinen tuleva uutuus, Samsung B3410, jatkaa ulkoisesti muun muassa Omnia Pro -mallista tuttua linjaa. Se sijoittuu kosketusnäyttöpuhelinten alempaan keskiluokkaan, sillä sen näyttö on ainoastaan 2,6 tuumaa ja verkkopuolelta ei löydy tukea 3G-yhteyksille. B3410:n ominaisuuksiin kuuluu EDGE, TouchWiz 2.0 -käyttöliittymä, FM-radio, Bluetooth 2.1, kahden megapikselin kamera ja microSD-muistikorttipaikka.

Puhelinten hinta- ja saatavuustiedot ovat vielä pimennossa, mutta niitä odotetaan markkinoille ainakin Euroopassa.

Lähde: UnwiredView