Palm Pixi kiintoisassa videokatsauksessa

Palm Pixi

Syyskuussa julkaistusta Palm Pixi -kosketusnäyttöpuhelimesta on saatu nähdä verkossa vielä kovin vähän kunnollisia videokatsauksia, joka johtuu varmastikin siitä, että laite saapuu Yhdysvalloissa myyntiin vasta 15. marraskuuta. Tilanteeseen on tullut onneksi hienoinen parannus, sillä WireFly-verkkosivusto on julkaissut videon muodossa kohtuullisen laajan katsauksen Palmin toiseen WebOS-puhelimeen, joka on nähtävissä tämän jutun lopussa.

Palm Pixi on kompakti kosketusnäyttöpuhelin, josta löytyy Pren tavoin myös fyysinen QWERTY-näppäimistö. Pixi on ainoastaan 10,85 millimetriä paksu, jolla lohkeaa yhtiön kaikkien aikojen ohuimman puhelimen titteli. Sen keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 2,63 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, Bluetooth 2.1, GPS, kahdeksan gigatavun sisäinen muisti, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, kahden megapikselin kamera ja LED-salama.

Isoveljen merkittävimmät edut Pixiin nähden ovat suurempi näyttö (3,1 tuumaa), WiFi-yhteys ja kolmen megapikselin kamera. Molempia puhelimia myydään Yhdysvalloissa Sprint-operaattorin kautta, jonka lisäksi Pre on saatavilla myös muutamissa Euroopan maissa.

Lähde: EngadgetMobile