Microsoftilta uudistuksia Marketplace-ohjelmistokauppaan

Windows Mobile Marketplace

Ohjelmistojätti Microsoft on lisännyt 6. lokakuuta Windows Mobile 6.5 -puhelimille avattuun Marketplace-ohjelmistokauppaan uusia ominaisuuksia, jotka parantavat kehittäjien asemia ja mahdollistavat sovellusten selaamisen puhelimen lisäksi myös tietokoneella. Tässä vaiheessa yhtiö ei kuitenkaan vielä kertonut uutta tietoa ohjelmistokaupan saapumisesta Windows Mobile 6.0– ja 6.1-järjestelmille, jota useat käyttäjät varmastikin odottavat kuumeisesti.

Microsoft kehuu parantaneensa kehittäjille suunnattua palvelua saamansa palautteen pohjalta. Uudistuksien myötä muun muassa kuvien lataaminen kehittäjäpalveluun on helpompaa sekä tarjolla on yksityiskohtaisempia tietoja oman tunnuksen tilasta. Kehittäjien kannalta tärkein uudistus on tällä erää joka tapauksessa parantunut suojaus, jolla pyritään estämään sovellusten piratismi.

Loppukäyttäjälle Microsoft tarjoaa kokonaan uuden tavan selata, ostaa ja ladata sovelluksia yhtiön ohjelmistokaupasta. Ohjelmistojätti on avannut tietokoneen selaimilla toimivan version Marketplacesta, joka löytyy osoitteesta marketplace.windowsphone.com. Sen kautta käyttäjät voivat tutustua ohjelmistotarjontaan myös ilman puhelinta, jolloin muutokset näkyvät itse puhelimessa kun Marketplace-sovellus käynnistetään siinä seuraavan kerran.

Lähde: The Windows Mobile Developer Blog

2 kommenttia

Kommentointi on suljettu!