Videotestissä Emporia Life Plus -senioripuhelin

Tämänkertaisen videojutun aiheena on Emporia Life Plus -senioripuhelin, joka kuuluu samaan sarjaan aiemmin testatun Talk Premiumin kanssa. Molempien mallien kohderyhmänä ovat erityisesti ikäihmiset, joiden lisäksi Emporian valmistamat puhelimet sopivat myös yksinkertaisuutta ja helppokäyttöisyyttä arvostaville asiakkaille. Puhelinten suurimpia vahvuuksia ovat suurikokoinen näppäimistö ja selkeälukuinen näyttö.

Emporia Life Plus -mallin erikoisuuksiin kuuluu myös niin sanottu hätäpainike, joka on sijoitettu puhelimen taakse pieneen syvennykseen. Hätäpainiketta painamalla käyttäjän on mahdollista saada yhteys maksimissaan viiteen ennalta määrättyyn puhelinnumeroon, jotka käydään läpi automaattisesti kunnes jokin numeroista vastaa.

Puhelimen ominaisuuksiin kuuluvat 2,7 tuuman näyttö, voimakkaat soittoäänet, värinähälytin, laskin, taskulamppu, puhelinmuistio 200 nimelle, tekstiviestit, kaiutintoiminto ja GSM-yhteydet (900/1800 MHz). Life Plus on kooltaan 117 x 58 x 18 millimetriä ja se painaa 138 grammaa.

Laitteen hinta pyörii kirjoitushetkellä 225 euron tuntumassa.

2 kommenttia

  1. Hei, heräisit nyt ennen arvostelun kuvaamista.. tässähän melkein nukahtaa kun yrittää seurata tota väsynyttä puhetta.. 😀

  2. Doroihin verrattuna nämä vaikuttaisivat vähän fiksummilta puhelimilta, mutta tosiaan nämä uppo-oudot ratkaisut käyttöliittymissä usen kusauttaa koko homman.

    Kokemuksieni mukaan suurimmat ongelmat tulevat iäkkäimmille ihmisille siitä, että tavallisten puhelimien mukana jaetut ohjekirjat eivät heidän mielestään ole selkokielellä kirjoitettuja eikä myöskään tarpeeksi suurella tekstillä painettuja. Toisin kuin kaikki kännyköiden peruskäyttäjät, iäkkäämmät ihmiset ovat valmiita opiskelemaan puhelimen käyttöohjeita.

    Kenties (kaikki) tavalliset puhelimet eivät siis ole liian vaikeita, vaan ohjekirjat ovat liian vaikeita?

Kommentointi on suljettu!