Cnet: iPhone on puhelimista surkein

Cnet iPhone

Applen iPhone saattaa olla maailman paras mobiililaite verkkoselaimensa ja musiikkisoittimensa osalta, mutta puhelinominaisuuksissa se on maailman surkein, väittää Cnet-verkkosivusto artikkelissaan. Kärjekkään näkökulman tueksi Cnet esittelee useita esimerkkejä, joilla pyritään todistamaan Applen kosketusnäyttölaitteen surkeus puhelimena.

Cnet aloittaa iPhonen surkeuden todistelun vetoamalla kaiuttimen huonoon äänenlaatuun ja ongelmiin yhteyksien kanssa. Sivuston mielestä puhelimen kaiutin on hankala saada oikealle kohdalle korvaa ja hieman vinossa ollessaan suurin osa äänestä katoaa hukkaan. Yhteysongelmissa vedotaan katkeaviin puheluihin ja yhteyden muodostamisen vaikeuksiin, joista osa saattaa toki johtua operaattorista eikä niinkään puhelimesta.

Esille tuodaan myös ongelma, jonka johdosta iPhone saattaa toisinaan jättää kokonaan ilmoittamatta saapuvasta puhelusta. Vian ilmetessä puhelu tulee kyllä läpi, mutta koska laite ei ilmoita siitä soimalla tai värisemällä, niin on sitä käytännössä mahdotonta noteerata. Lopuksi valitellaan iPhonen kuumenemista puhelun aikana ja huonoja toiminta-aikoja.

Cnetin artikkeli on mielenkiintoista luettavaa, vaikka ainakaan henkilökohtaisesti en ole havainnut moniakaan sivuston kuvaamista ongelmista. Toiminta-aikojen osalta iPhone on ehdottomasti heikko ja pärjää tältä osin useita kilpailijoitaan huonommin. On myös yhdyttävä osittain siihen, että laite lämpenee puheluiden aikana, mutta kokemukseni mukaan näin ovat tehneet kyllä useimmat viime aikoina käyttämäni puhelimet.

Käy lukaisemassa Cnetin artikkeli kokonaisuudessaan täältä.

1 kommentti

  1. Allekirjoitan tuon. Omassa iPhonessa on kaikki nuo ongelmat ja kasa muita. Esimerkiksi kun puhelimen laittaa äänettömälle, niin se värähtelee taskussa ihan omiaan vaikkei puheluita/viestejä/maileja ole tulossa. Harva se päivä saan kuulla vittuilua siitä ettei minuun saa yhteyttä vaikka puhelin on ollut päällä.

Kommentointi on suljettu!