Video: HTC HD2:n rakenne kattavassa tarkastelussa

Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmään perustuviin puhelimiin keskittynyt Pocketnow.com on tehnyt kattavan videokatsauksen taiwanilaisen HTC:n HD2-kosketusnäyttöpuhelimen rakenteeseen. Puhelin on ensimmäinen kapasitiivisella kosketusnäytöllä varustettu Windows Mobile -puhelin, jonka lisäksi HD2:ssa mielenkiintoa herättää tehokas yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon suoritin ja ohut muotoilu.

Videossa käydään hyvin läpi HTC:n huippupuhelimen rakenteen keskeiset piirteet. Puhelimen yleisilmettä hallitsee jättimäinen 4,3 tuuman kosketusnäyttö, joka on päällystetty lasilla. Videosta käy mainiosti ilmi, että näyttö on todellakin vedetty erittäin lähelle reunoja, joka on erityisesti laitteen leveyttä ajatellen hyvä asia.

Hieman yllättävä huomio esittelijältä videossa on, että näyttö ei herkkyydeltään yllä iPhonen tasolle, vaikka molemmista löytyy kapasitiivinen näyttö. Herkkyyttä on joka tapauksessa tullut lisää, jos uutuutta verrataan valmistajan muihin Windows Mobile -puhelimiin, joiden näytöt perustuvat resistiiviseen tekniikkaan.

HTC HD2 kuuluu markkinoiden tämän hetken kovimpien kosketusnäyttöpuhelinten joukkoon. Siitä löytyy Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä, Sense-käyttöliittymä, hyvät sosiaaliset ominaisuudet, HSPA, WiFi, GPS, microSD-muistikorttipaikka ja viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella sekä LED-kaksoissalamalla.

1 kommentti

  1. näyttö on vedetty erittäin lähelle reunoja… niinpä niin! jos haluaa katsella näyttöä kannattaa ostaa htc… jos haluaa katsella reunoja kannattaa ostaa nokia. t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!