Marketplace saapui Windows Mobile 6.0- ja 6.1-puhelimille

Microsoftin viime viikkoiset uudistukset Marketplace-ohjelmistokauppaan saavat jatkoa. Nyt yhtiö ilmoittaa laajentaneensa ohjelmistokaupan Windows Mobile 6.0– ja 6.1-pohjaisiin puhelimiin, aivan kuten alkuperäisenä tarkoituksena oli. Uudistuksen myötä Marketplace tukee yli 30 miljoonaa laitetta, joiden lisäksi ostoksia voi tehdä omalla tunnuksella suoraan tietokoneen verkkoselaimen kautta.

Marketplace avattiin käyttäjille viime kuun alussa yhdessä ensimmäisten Windows Mobile 6.5 -puhelinten kanssa. Hieman reilussa kuukaudessa sovelluskaupan tarjonta on kolminkertaistunut ja kattaa tällä hetkellä jo yli 800 sovellusta, joista noin 90 prosenttia tukee myös vanhempia Windows Mobile -versioita. Rekisteröityneitä kehittäjiä Microsoft kertoo mukana olevan jo yli 1000, joten tarjonnan on lupa odottaa kasvavan myös jatkossa.

Uudistusten ohella ohjelmistojätti kertoi aloittavansa mainoskampanjan, jonka tarkoituksena on tuoda paremmin esille Windows Phone -puhelimille kehitetyt sovellukset. Samalla Microsoft sanoo jatkavansa Marketplacen kehitystä ja lupailee markkinoille uusia Windows-puhelimia seuraavien kuukausien aikana.

Windows Mobile 6.0- ja 6.1-puhelinten omistajat voivat ladata Marketplace-sovelluksen verkko-osoitteesta http://mp.windowsphone.com.

3 kommenttia

  1. Suomalaiset devaajat voivat olla allekirjoittaneeseen suoraan yhteyksissä, jos tarvitsevat apuja Marketplacen suhteen Suomessa tai maailmalla.

    VESKU

  2. Mites tuo N900 näköinen Samppa tuossa keskellä, mikäs malli se on?

Kommentointi on suljettu!