Nokia E72 nyt saatavilla

Nokia E72

Suositun Nokia E71 -mallin seuraaja E72 on yhtiön ilmoituksen mukaan vihdoin löytänyt tiensä kauppojen hyllyille. Puhelinta odotettiin alun perin myyntiin jo heinä-syyskuun aikana, mutta jostain syystä laitteen saapuminen venyi aina pitkälle marraskuuhun. Muutaman kuukauden myöhästelyn jälkeen E72 on nyt kuitenkin jo useiden verkkokauppojen valikoimissa hinnan pyöriessä 420 ja 500 euron välillä.

Tutkimukset osoittavat, että ihmiset viettävät vuodessa täydet viisi päivää, joka vastaa yhtä työ viikkoa, vastaillakseen sähköposteihin. Puolet meistä (46 prosenttia) vastaanottaa tärkeää informaatiota mieluummin sähköpostilla kuin äänen tai tekstiviestin kautta. Nokia E72 on suunniteltu juuri tällaista henkilöä silmällä pitäen. Se antaa omistajalleen tavan olla tavoitettavampi sekä viestiä miten ja milloin he haluavat”, kertoi Nokian Ukko Lappalainen.

Ominaisuuksien osalta puhelimesta löytyy 2,36 tuuman QVGA-näyttö, HSDPA, WLAN, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama. Täysin uutta edeltäjäänsä nähden on optinen navigointinäppäin, joka vastaa pelkkään hipaisuun.

Nokia E72 on kooltaan 114 x 59,5 x 10,1 millimetriä ja se painaa 128 grammaa. Edeltäjäänsä nähden se on kasvanut hieman kokoa, sillä E71:n vastaavat tiedot ovat 114 x 57 x 10 millimetriä ja 127 grammaa.