Sony Ericsson XPERIA X10 markkinoille helmikuussa

Sony Ericsson XPERIA X10

Marraskuun alussa esitelty Sony Ericsson XPERIA X10 on saapumassa markkinoille helmikuussa, käy ilmi yhtiön Iso-Britannian virallisesta verkkokaupasta. Valmistaja arvioi online-kaupassaan, että yhtiön ensimmäinen Google Android -puhelin tulisi saataville 10. helmikuuta, joka on linjassa lupauksen kanssa tuoda uutuus markkinoille vuoden 2010 ensimmäisen neljänneksen aikana. Puhelimen hintaa Sony Ericsson ei sivustollaan ikävä kyllä vielä paljasta.

Japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin XPERIA X10 on eräs mielenkiintoisimmista ensi vuoden alun puhelinuutuuksista. Sen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -suoritin ja neljän tuuman kosketusnäyttö, joka on tarkkuudeltaan 480 x 854 pikseliä.

Puhelimen sisuksissa jyllää Android 1.6 -käyttöjärjestelmä, jonka päälle yhtiö on rakentanut tulevaisuudessa merkittävään rooliin nousevan UX-alustan. Uusi alusta sisältää näyttävän käyttöliittymän, paljon viihdeominaisuuksia ja tiukan integroinnin sosiaalisiin palveluihin. UX erottaa Sony Ericssonin Android-puhelimen kilpailijoista ja takaa mahdollisuudet todelliseen menestykseen. Siihen perustuvia puhelimia nähdään ensi vuonna lisää.

Sony Ericsson XPERIA X10:n muita ominaisuuksia ovat HSPA, WiFi, Bluetooth, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja kuvausvalo.

2 kommenttia

  1. Ai että tuo puhelin on KAUNIS!

    Pitäiskö vielä ootella sen N900 kanssa …

  2. Toivottavasti tuohon tulee Android 2.0 päivitys.

Kommentointi on suljettu!