Laaja katsaus HTC HD2:n Sense-käyttöliittymään

Pocketnow.com on tehnyt loistavan ja todella kattavan katsauksen uuden HTC HD2:n Sense-käyttöliittymään, joka pyörii Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmän päällä. Tarjolla on lähes 15 minuutin mittainen kiertoajelu ensimmäistä kertaa Windows Mobile -puhelimessa nähtävän Sensen saloihin, joka on aivan ehdottomasti yksi tämän hetken näyttävimmistä matkapuhelimissa nähtävistä käyttöliittymistä. HD2:n tehokkaan raudan ansiosta se on kaiken lisäksi myös erittäin nopea, kuten yllä oleva video osoittaa.

Taiwanilainen HTC ei ole selvästikään turhaa istuttanut HD2:n sisuksiin yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon suoritinta, sillä Sensen jouhevuus nousee puhelimessa täysin uudelle tasolle. Kaikki videossa nähtävät ohjelmat ja ominaisuudet toimivat käytännössä ilman minkäänlaista hidastelua, jonka ansiosta HD2:n operoiminen vaikuttaa erittäin miellyttävälle.

HTC HD2 tarjoaa ilman epäilystäkään erinomaisen vastuksen muun muassa iPhonelle. HD2:n vahvuuksiin Applen kosketusnäyttöpuhelimeen verrattuna kuuluvat suurempi näyttö (4,3 vs. 3,5) ja selvästi parempi resoluutio (480 x 800 vs. 480 x 320). Uutuudesta löytyy lisäksi viiden megapikselin kamera LED-kaksoissalamalla sekä kunnollinen moniajo, joka on yksi iPhonen merkittävimmistä puutteista.