LG lupailee markkinoille lisää kellopuhelimia ensi vuonna

LG GD910

Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja LG uskoo ranteessa kulkevien matkapuhelinten markkinoihin. Tietojen mukaan yhtiössä suunnitellaan jopa useampaa uutta kellopuhelinta, jotka tulisivat saataville ensi vuoden aikana.

Korealainen LG esitteli ensimmäisenä suurena matkapuhelinvalmistajana kellopuhelimen tämän vuoden alussa, jonka jälkeen leikkiin mukaan on lähtenyt suurista myös Samsung. LG:n GD910 on kosketusnäytöllä, Bluetoothilla, HSDPA:lla ja puheentunnistuksella varustettu matkapuhelin, josta löytyy lisäksi kamera videopuheluita varten. Laitteen saatavuus on ollut tähän asti varsin rajoittunutta, jonka lisäksi sen menestystä on haitannut kova hinta.

LG ei vielä valaissut mahdollisesti tulevien malliensa ominaisuuksia tai muitakaan yksityiskohtia. Verkkoon levinneet lausunnot viittaavat joka tapauksessa siihen, että yhtiö pyrkii nousemaan kellopuhelinten osalta merkittäväksi valmistajaksi, johon ajankohta on ainakin otollinen, sillä useimmilla valmistajilla ei ole tarjolla tällä osa-alueella vielä mitään.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Ihme kun näitä on edes sen verran saatu myytyä että jatkokehittely kannattaa 😮

Kommentointi on suljettu!