Video: Sony Ericsson XPERIA X10

Matkapuhelinvalmistaja Sony Ericssonin ensi vuonna markkinoille rynnistävästä XPERIA X10 -kosketusnäyttöpuhelimesta on ilmestynyt YouTube-palveluun kattava video HDBlog.it-verkkosivuston toimesta. Tuoreessa pätkässä käydään tarkasti läpi laitteen rakennetta vertailemalla sitä myös muutamiin kilpailijoihin, jonka lisäksi mukana on luonnollisesti paljon asiaa itse käyttöliittymästä.

Videosta saa kaikin puolin loistavan käsityksen Sony Ericsson XPERIA X10:n todellisesta luonteesta. Puhelin näyttää erittäin tyylikkäälle ja ennen kaikkea on hienoa huomata, että Androidin päälle rakennettu käyttöliittymä pyörii jo tässä vaiheessa sulavasti. Yhtiö on selvästi käyttänyt paljon aikaa Androidin muokkaamiseen, vaikka muutamista valikoista on edelleen nähtävissä, että takana pyörii Googlen mobiilikäyttöjärjestelmä.

Kiinnostava sivuhuomio videossa on, että esittelijä kertoo uutuuden olevan päivitettävissä Android 2.0 -versioon. Laitteessa pyörii vakiona Android 1.6, mutta XPERIA X10:n luonteesta johtuen olisi aikamoinen pettymys, jos päivitystä seuraavaan versioon ei jossain vaiheessa olisi tarjolla.

Sony Ericsson XPERIA X10 on tehokkaalla suorittimella paketoitu älypuhelin, josta löytyy huima neljän tuuman kosketusnäyttö. Lisäksi mukaan on laitettu HSPA, WiFi, Bluetooth, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja kuvausvalo. Uutuuden odotetaan saapuvan tämän hetkisen tiedon valossa markkinoille helmikuussa.

3 kommenttia

  1. On kyllä julmetun nätti puhelin, en mahda sille mitään. Joka uutiseen pakko sanoa.

    Mutta tuo käyttöliittymä vaikuttaa kuitenkin jokseenkin pliisulta. Toivottavasti tuohon saa eri väriteemoja?

    Täällä ollaan myöskin sitä mieltä että Xperia10 päivitetään Android 2.0 käyttikseen: http://developer.sonyericsson.com/community/message/129314

  2. Järkyttävää lagaamista vähän joka kohdassa käyttistä! Sen siitä saa, kun keskittyy liikaa silmäkarkin lisäämiseen käytettävyyden sijaan…

Kommentointi on suljettu!