MobiiliBlogin videokatsauksessa Sony Ericsson Satio

Nyt olisi tarjolla hieman esimakua Sony Ericsson Satio -kosketusnäyttöpuhelimesta ennen MobiiliBlogin virallista testiä, joka toivottavasti saadaan julkaisukuntoon piakkoin. Yllä nähtävä videokatsaus tullaan liittämään osaksi lopullista testiä, mutta sitä ei tässä vaiheessa ole järkevää pantata loppuun asti, koska arvostelu tuskin valmistuu kuitenkaan aivan lähipäivinä.

Video tarjoaa selkeän yleiskatsauksen Sation rakenteeseen, käyttöliittymään ja muutamiin ominaisuuksiin. Käsittelyssä ovat muun muassa kotinäkymä, verkkoselain ja mediavalikko. Alussa tehdään lisäksi myös pientä kokovertailua Nokia N97:n ja Apple iPhone 3G:n kanssa.

Sony Ericsson Satio on Japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan Symbian S60 5th Edition -pohjainen kosketusnäyttöpuhelin. Sen keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 3,5 tuuman kosketusnäyttö, 12,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, Xenon-salama, HSDPA, WiFi, GPS ja microSD-muistikorttipaikka.

Lisää MobiiliBlogin ajatuksia Satiosta löydät muutaman ensimmäisen tunnin perusteella kirjoitetusta ensitestistä.