TomTomin navigointisovellus nyt myös alkuperäiselle iPhonelle ja iPod Touchille – vaatimuksena autoteline

iPhone TomTom

Navigointiratkaisustaan tunnettu TomTom on vihdoin tuonut markkinoille iPhone– ja iPod Touch -laitteille sopivan autotelineen, joka löytyy muun muassa Applen ja TomTomin verkkokaupoista. Hintaa iPod Touch -telineelle kertyy 79,95 euroa, mutta iPhonelle tarkoitettu pidike maksaa 99,95 euroa. Kummankaan mukana ei tule itse sovellusta, joka maksaa karttapaketista riippuen 69,99 eurosta ylöspäin. Kokonaispaketin hinnaksi tulee näin ollen esimerkiksi iPhonen kohdalla 169,94 euroa.

Autotelineen sisäänrakennettu GPS-vastaanotin tekee sovelluksen käyttämisen mahdolliseksi myös alkuperäisellä iPhonella ja iPod Touchilla, joista ei löydy valmiiksi GPS:ää. Pidikkeen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat turvallinen kiinnitysteline, laitteen lataus tien päällä sekä sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni.

TomTomin mobiilistrategian kannalta meille on tärkeää tuoda alan ensimmäisenä navigaatio-ominaisuus iPod touchiin”, kertoi TomTomin maajohtaja Jukka Tiitinen.

Autotelineen ohella hollantilaisyhtiön uusin versio navigointisovelluksesta on rantautunut App Store -ohjelmistokauppaan. TomTom uutisoi asiasta jo aikaisemmin, joten tarkemmin sen tuomista uudistuksista voit lukea edellisen juttumme kautta. Päivitys on ilmainen kaikille sovelluksen jo ostaneille käyttäjille.