Nokia hyppää yli Mobile World Congress 2010 -tapahtuman

MWC 2010 logo

Maailman suurin matkapuhelinvalmistaja Nokia tulee viimeisimpien tietojen mukaan hyppäämään yli ensi vuoden Mobile World Congress -tapahtuman, joka on yksi tärkeimmistä vuotuisista mobiilialaan keskittyneistä tapahtumista. UnwiredView-verkkosivusto kertoo tiedustelleensa Nokian osallistumista MWC 2010:een suoraan tapahtuman järjestäjien viestintätoimistosta ja vastaus oli selvä ei. Nokia tulee joka tapauksessa näkymään tilaisuudessa, mutta varsinaista omaa osiota yhtiöltä ei tule löytymään.

UnwiredView kysyi asiaa myös Nokialta itseltään, joka painotti sitoutumistaan tapahtumaan, mutta kertoi ensi vuoden Mobile World Congressissa keskittyvänsä Nokia Siemens Networksiin, jolta löytyy oma alue tilaisuudesta. Samalla yhtiö muistuttaa omasta Nokia World -tapahtumasta, joka on noussut Nokian tärkeimmäksi kanavaksi visioiden ja tuotteiden esittelyyn. Tämänvuotinen Nokia World pidettiin syyskuun alussa Stuttgartissa.

Mobile World Congressin tärkeydestä antaa loistavan kuvan vuoden 2009 tilaisuudessa nähdyt tuotejulkistukset, jotka MobiiliBlogi kokosi MWC 09:n päätteeksi yhteen artikkeliin. Nokialta tilaisuudessa nähtiin muun muassa E75, E55 ja Ovi Store -ohjelmistokauppa, joka tuli saataville alkukesästä. Muita tärkeitä uutisia olivat muun muassa Sony Ericssonin Idou (nykyään Satio), Samsung S8300 Ultra Touch, HTC Touch PRO2 ja monet muut hienot uutuudet.

Vuoden 2010 Mobile World Congress pyörähtää käyntiin 15. helmikuuta ja kestää 18. päivään.

Lähde: UnwiredView

2 kommenttia

  1. Hieno homma, nyt ei tarvitse hävetä Nokian puhelinten huonoa käytettävyyttä.

    1. Kiitos mielenkiintoisesta ja asiaan liittyvästä kommentista.

      Nokiallahan on ollut kesästä lähtien kaikenlaista julkistusbilettä ja hypehetkeä, joten ei ihme jos Nokia ei tunne välttämättömäksi osallistua tään tapahtumaan. Mitään uutta julkistettavaahan ei Nokialla edes juurikaan ole.

Kommentointi on suljettu!