Nokia X6 -musiikkipuhelimen toimitukset pyörähtivät käyntiin

Nokia X6

Nokia kertoo tänään aloittaneensa syyskuun alussa esitellyn X6-musiikkipuhelimen toimitukset valituilla markkinoilla, joihin myös Suomi tässä tapauksessa lukeutuu. Kyseessä on yhtiön kaikkien aikojen ensimmäinen kapasitiivisella kosketusnäytöllä varustettu puhelin, jota myydään ainoastaan Comes with Music -palvelun kanssa. Laitteen hinta ennen veroja ja muita lisiä on 450 euroa, jonka myötä lopulliseksi myyntihinnaksi on muodostunut esimerkiksi Nokia Online Kaupassa 599 euroa ja Verkkokauppa.comissa 569,90 euroa.

Uutukaisen mukana toimitettava Comes with Music antaa käyttäjälle vuoden käyttöoikeuden Nokian musiikkikauppaan, josta voi ladata sinä aikana rajoittamattoman määrän musiikkia. Vuoden aikana haalitun materiaalin saa pitää itsellään myös käyttöajan päätyttyä.

Nokia X6 -musiikkilaite ja Comes With Music -palvelu tarjoavat yhdessä pääsyn valtavaan musiikkivalikoimaan, josta käyttäjä varmasti löytää mieleistään musiikkia – nopeasti, helposti ja maksutta. Uutuuslaitteen kosketusnäyttö tuo musiikkikokemukseen uuden ulottuvuuden”, kuvaili puhelinta Nokia Devices-yksikön Jo Harlow julkaisun yhteydessä.

Musiikkipuhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat 3,2 tuuman näytön lisäksi 32 gigatavun sisäinen muisti, HSDPA, TV-ulostulo, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera Carl Zeiss -linssillä sekä LED-kaksoissalamalla.

Verkkokauppa.comin saatavuustietojen mukaan Nokia X6 löytyy jo Oulun, Pirkkalan ja Helsingin myymälöiden hyllyistä.

4 kommenttia

 1. Tuossa puhelimessa on kyllä todella heikon tuntuinen takalevy. Natisee ja nitisee liitoksissaan ja hörpöttää oikeinkin paikalleen asetettuna.

  Tosiaan samalla harmittava homma tuo Comes With Music tuputtaminen, mutta vuosi Spotifyta kännykässä maksaa sen ~120€, joten jos CWM lisää hintaa n. saturaisen ja musiikkiraidat saa pitää… No, ainakin se on hyvä perustelu myydä kansalle myös datapalvelua liittymään. 🙂

  1. Takakuoren nitinää ei kyllä missään nimessä saisi esiintyä tämän hintaluokan puhelimessa…

   Pitää käydä tänään ihmettelemässä pikaisesti X6:sta Oulun Verkkokaupassa. 😀

   1. Takakannesta valittaminen kuulostaa kyllä jo ihan tarkotushakuselta vikojen etsimiseltä. Jos mitään muuta ei keksitä niin valitetaan sitten takakannesta. hohhoijaa…

    Sitäpaitsi, jos tuon takakansi on vähänkin samanlainen kuin esim 6800XM:ssä, niin se on on kyllä varsin tukeva ja nitisemätön.

 2. Eli takakannesta saa valittaa vasta, jos puhelimesta löytyy muutakin vikaa?

  Nokian ollessa kyseessä, eikö se ole jo melkein positiivista, että muuta vikaa ei joku ole löytänyt kuin takakannen nitinän!?

Kommentointi on suljettu!