Video: Näin HTC HD2:lla hoituu etäyhteys tietokoneeseen

Älypuhelinvalmistaja HTC:n uusi lippulaivamalli taipuu kovien ominaisuuksiensa ansiosta monenlaisiin tehtäviin. HD2:lla hoituu vaivatta muun muassa elokuvien katselu ja verkkoselaaminen, joista kiitos kuuluu 4,3 tuuman kapasitiiviselle kosketusnäytölle, jonka tarkkuus on 480 x 800 pikseliä. Suuresta näytöstä on hyötyä niin ikään yllä olevassa videossa nähtävässä etäyhteyden muodostamisessa, joka mahdollistaa esimerkiksi oman kotikoneen hallitsemisen suoraan Windows Mobile -puhelimella.

Windows Mobilen ominaisuuksiin on jo pidemmän aikaa kuulunut Remote Desktop -toiminnallisuus, jonka avulla käyttäjä voi luoda etäyhteyden matkapuhelimestaan tietokoneeseen. HTC on varustanut huippupuhelimensa hieman modifioidulla versiolla Remote Desktopista, jonka erikoisuuksiin kuuluu tuki monikosketukselle. Se yhdistettynä suureen ja korkearesoluutioiseen näyttöön tekevät ominaisuuden hyödyntämisestä videon perusteella varsin mielekästä.

HTC HD2 on todellinen uuden sukupolven Windows Mobile 6.5 -pohjainen puhelin, johon on yhdistetty taiwanilaisvalmistajan oma Sense-käyttöliittymä. Puhelimen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin prosessori, HSPA, WiFi, GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-kaksoissalamalla.

Lähde: PocketNow.com

2 kommenttia

  1. Ihan mahtava … tuo vaikuttaa jopa hyödylliseltä ja toimivalta

  2. Remote Desktop on Windows Mobilen ns. valinnaisia komponentteja, jonka puhelimeen laitosta valmistaja saa päättää itse. Tämän takia kaikista puhelimista sitä ei löydy ja se eiole ladattavissa netistä. HTC on pitänyt ”ammattilaispuhelimissaan” Remote Desktopin, koska se on näppärä työkalu mm. ylläpitäjille.

Kommentointi on suljettu!