Microsoftin mese, Hotmail ja muut Live-palvelut nyt maksutta useimpiin matkapuhelimiin

Windows Live for Mobile

Joulun lähestyessä ohjelmistovalmistaja Microsoft haluaa varmistaa, että käyttäjillä on mahdollisuus olla yhteydessä ystäviin myös lomalla. Yhtiön on kaikessa hiljaisuudessa uudistanut Windows Live -palvelukokonaisuuden mobiilisivuston, joka toimii nyt lähes kaikilla nykyaikaisilla matkapuhelimilla.

Microsoftin uusi Windows Live for Mobile -sivusto tarjoaa pääsyn muun muassa Hotmail-sähköpostiin, Messengeriin ja Spaces-blogeihin. Sivuston rakenne on pyritty pitämään yksinkertaisena, jotta sen käyttö onnistuu myös niin sanotuilla peruspuhelimilla ja hitailla verkkoyhteyksillä. Palveluja ei ole näin ollen haluttu rajata tietylle käyttäjäkunnalle, vaan varmistaa niiden saatavuus kaikille, joilta löytyy matkapuhelin ja yhteys Internettiin.

Mesettelyn voi hoitaa verkkopohjaisen sovelluksen lisäksi myös erillisellä Live Messenger -ohjelmalla, joka on saatavilla Windows- ja RIM-puhelimiin sekä osaan Java-pohjaisista malleista. Jos sovellusta ei ole tarjolla, onnistuu pikaviestittely siis suoraan puhelimen selaimella osoitteessa mobile.live.com.

Muut Live-palvelut erillisen Live Messenger -sovelluksen ohessa löytyvät osoitteesta mobile.microsoft.com/live. Palvelun käyttö kannattaa aloittaa valitsemalla sivuston alaosassa olevasta valikosta maaksi Suomi.

Lähde: Mr. Windows Mobile Finland

4 kommenttia

  1. Nojoo liian vähän liian myöhään. Microsoftin pantatessa virallista Messenger mobile ohjelmaa kaikki nämä vuodet, niin suurin osa lienee jo löytänyt itselleen vaihtoehtoisen IM ohjelman, joka sitäpaitsi tukee kaikkia mahdollisia Guugletalkkeja summuita messengerin lisäksi.

    Olisikin muuten mielenkiintoista kuulla mitä ”meseohjelmia” Mobiiliblogin lukijoilla on käytössä! Itsehän käytän Nimbuzz nimistä ohjelmaa (http://get.nimbuzz.com), jolla onnistuu mesettely ja skypettely. Näppärä, nätti ja toimiva ohjelma.

  2. Nojoo liian vähän liian myöhään. Microsoftin pantatessa virallista Messenger mobile ohjelmaa kaikki nämä vuodet, niin suurin osa lienee jo löytänyt itselleen vaihtoehtoisen IM ohjelman, joka sitäpaitsi tukee kaikkia mahdollisia Guugletalkkeja summuita messengerin lisäksi.

    Olisikin muuten mielenkiintoista kuulla mitä ”meseohjelmia” Mobiiliblogin lukijoilla on käytössä! Itsehän käytän Nimbuzz nimistä ohjelmaa (http://get.nimbuzz.com), jolla onnistuu mm. mesettely ja skypettely. Näppärä, nätti ja toimiva ohjelma.

    1. Itselläni on käytössä iPhonella eBuddy ja Palringo 🙂

Kommentointi on suljettu!