LG:n tuleva IQ-kosketusnäyttöpuhelin kaapattu videolle

Olemme tällä viikolla jo kertaalleen uutisoineet LG:n tulevasta Windows Mobile 6.5 -pohjaisesta IQ-kosketusnäyttöpuhelimesta, joka on näillä näkymin suuntaamassa ainakin Kanadan markkinoille Telus-operaattorin yksinoikeudella. Puhelin on varustettu aiempien huhujen mukaan tehokkaalla yhden gigahertsin Snapdragon-suorittimella ja 3,2 tuuman WVGA-näytöllä, jonka lisäksi IQ:sta löytyy myös nelirivinen QWERTY-näppäimistö.

Nyt tämä LG:n tuleva uutuus on kaapattu jo videolle, josta selviää muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia laitteen ominaisuuksista. Kiehtovimpien toimintojen joukkoon kuuluu ehdottomasti näytön alta löytyvä sormenjälkitunnistin, jonka ansiosta laitetta ei varmasti pääse käyttämään kukaan muu kuin itse puhelimen omistaja. Sen lisäksi IQ integroituu yhteen Microsoftin palveluiden kanssa ja tuo näin ollen käyttäjän eteen hyvät sähköpostiominaisuudet ja Live-kokonaisuuden, johon osana kuuluu muun muassa Live Messenger -pikaviestin.

LG IQ:n ominaisuuksiin pitäisi myös lukeutua HSDPA, WiFi, Bluetooth 2.1, A-GPS ja viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella. Käyttöliittymänä toimii LG:n oma S-Class, joka antaa laitteelle persoonallisen ilmeen ja erottaa sen muiden valmistajien Windows Phone -puhelimista.

Uutukaisen on huhuttu Kanadan lisäksi saapuvan myös USA:aan AT&T:n valikoimiin. Tässä vaiheessa laitteen saapumisesta Eurooppaan ei ole vielä minkäänlaista tietoa.

Lähde: Pocketnow.com