Nokialta merkittävä päivitys E71-suosikkipuhelimelle

E71 päivitys

Nokia on tuonut saataville suositulle E71-mallilleen uuden ohjelmistopäivityksen, joka on versionumeroltaan 400.21.013. Päivitystä voidaan pitää merkittävänä, sillä se tuo pelkkien bugikorjauksien lisäksi myös kokonaan uusia ominaisuuksia ja sovelluksia. Puhelimen päivitys hoituu muun muassa Nokia Software Updater-, PC Suite– ja Ovi Suite -sovelluksilla.

Merkittävimpiin uudistuksiin lukeutuvat mukaan pakattu Ovi Contacts -ohjelma, paranneltu versio Ovi Store -ohjelmistokaupasta ja esiasennettu Nokia Messaging -sähköpostisovellus, joka on edellistä versiota vakaampi. Samalla parannuksia ovat kokeneet sähköpostin määritystyökalu, Internet Radio, Mail for Exchange sekä WLAN-yhteys, joka toimii aiempaa luotettavammin. Lisäksi mukana on tukuittain muita pienempiä uudistuksia, jotka parantavat muun muassa saapuvien puheluiden käsittelyä, QWERTY-näppäimistön toimivuutta ja kameraa.

Nokia E71:n kohdalla käyttäjien kannattaa ehdottomasti tehdä puhelimen tiedoista varmuuskopio, koska E71 ei tue uusimpien mallien tavoin UDP-ominaisuutta, joka suojaa käyttäjän tiedot päivityksen ajaksi. Toisin sanoen E71:n tiedot pyyhkiytyvät kokonaan ohjelmistopäivityksen myötä.

Aikaisempien päivitysten tavoin myös Nokia E71 -mallin tuoreen ohjelmiston saatavuus vaihtelee maa-alueittain. Päivitystä kannattaa näin ollen kokeilla myöhemmin uudelleen, jos sitä ei vielä tässä vaiheessa ole tarjolla.

Lähde: All About Symbian

2 kommenttia

  1. Juuri tuli oma E71 päivitettyä ja voin sanoa, että kaikki tiedot todellakin puhelimesta poistetaan ja asetukset nollataan, joten varmuuskopio ennen päivitystä! 🙂

  2. Milloinkahan 5800:lle tulee se paljon puhuttu päivitys, joka toisi mm. sen kineettisen rullauksen?

Kommentointi on suljettu!