LG eXpoon saa projektorin lisävarusteena

LG eXpo

Korealainen matkapuhelinvalmistaja LG on esitellyt Yhdysvaltoihin AT&T-operaattorille uuden eXpo-kosketusnäyttöpuhelimen, jonka ehdoton erikoisuus on laitteeseen lisävarusteena saatava picoprojektori. Uutuus on samalla ensimmäinen Amerikan markkinoille rantautuva yhden gigahertsin prosessorilla varustettu puhelin, sillä eXpo on saatavilla verkkokaupan kautta jo 7. joulukuuta.

Projektoripuhelimia on markkinoilla nähty jo aiemminkin, mutta LG:n uutukainen eroaa niistä erillisellä projektoriosalla, joka on mahdollista irrottaa ja kiinnittää puhelimeen tarpeiden mukaan. Picoprojektori painaa noin 60 grammaa, mahtuu kämmenelle ja mahdollistaa kuvan heijastamisen maksimissaan noin 2,5 metrin päähän. Sen avulla käyttäjät voivat muun muassa pitää kuvaesityksiä ja katsella elokuvia. Picoprojektori kiinnittyy puhelimen taakse.

LG eXposta löytyy projektorin lisäksi myös paljon muutakin mielenkiintoista. Puhelimessa pyörii Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä ja sen keskeisimpiä ominaisuuksia ovat HSPA, Bluetooth 2.1, GPS, WiFi, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, kuvausvalo, QWERTY-näppäimistö ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö. Mainitsemisen arvoinen hienous eXpossa on myös sormenjälkitunnistin, joka on sijoitettu näytön alapuolelle.

Puhelimen hinnaksi kahden vuoden sopimuksen ja 100 dollarin postissa saatavan hyvityksen jälkeen muodostuu 199,99 dollaria. Picoprojektori tulee myyntiin seuraavien viikkojen aikana 179,99 dollarin hintalapulla varustettuna.

LG eXpon saapumisesta muille markkinoille ei ole vielä tietoa, mutta puhelin muistuttaa todella paljon viime viikolla huhuissa pyörinyttä LG IQ:ta, joten ainakin Kanadaan sitä voidaan odottaa.

LG eXpo

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Oi hurja, eikö siinä Nokian tulevaisuuden ”sitten joskus” visiovideossa ollut kännyköitä projektoreilla … 😉 Tämähän onkin jo nykypäivää!

    Melkonen hirviömöykky!

Kommentointi on suljettu!