Video: Spotify pyörii Nokia E52:lla

Ruotsalainen musiikkipalvelu Spotify laskeutui hetki sitten vihdoin myös Symbian S60 -alustalle, jonka myötä palvelusta pääsevät nauttimaan myös suuri osa käyttäjistä, joilta löytyy Nokian älypuhelin. Matkapuhelimilla palvelun käyttö vaatii kuitenkin 9,99 euroa kuussa maksavan Premium-tunnuksen, jota ei välttämättä aivan suuna päänä kannata rynnätä ostamaan. Ensin on hyvä varmistua sovelluksen toimivuudesta, jotta ei tule maksaneeksi turhasta.

Maksullisen tunnuksen hankkimista harkitsevien kannattaa ehdottomasti vilkaista Symbian-Gurun video, joka löytyy yltä, sekä lukea sivuston testi palvelusta. Videossa palvelua testataan E52:lla, joka antaa loistavan kuvan Spotifyn toimivuudesta perinteisellä matkapuhelimella, josta ei löydy suurta kosketusnäyttöä.

Ulkoisesti Spotifyn S60-versio on samaa tasoa iPhone- ja Android-versioiden kanssa. Värimaailmana ovat harmaa, valkoinen ja vihreä. Kaikin puolin sovellus näyttää hyvälle myös pienemmällä näytöllä, eikä käyttönopeudenkaan osalta vaikuttaisi olevan valittamista. Symbian-Guru antaakin sovellukselle hyvät pisteet, joten mitä ilmeisimmin kyseessä on pätevä sovellus ja Premium-tunnuksen osto kannattaa, jos käyttötarvetta Spotifyn kaltaiselle palvelulle löytyy.

Nokialaisille ja muille S60-puhelimille Spotifyn voi ladata suuntaamalla matkapuhelimensa verkkoselaimen osoitteeseen http://m.spotify.com/.