HTC Touch.B on Androidilla varustettu Touch2?

HTC Touch.B

Syyskuussa julkistettu Windows Mobile 6.5 -pohjainen HTC Touch2 -kosketusnäyttöpuhelin on viimeisimpien verkkoon levinneiden huhujen mukaan saamassa sisarmallin, josta löytyy mitä ilmeisemmin Microsoftin mobiilijärjestelmän sijaan Google Android. Puhelin tunnetaan tässä vaiheessa kehitysnimellä TOUCH.B, joka on printattuna laitteen takakuoreen samalla tavalla kuin HD2:n prototyypissä oli takana teksti PRO.THREE.

HTC Touch.B:stä tiedetään tässä vaiheessa vielä erittäin vähän. Jos kyseessä on Touch2:sta jäljittelevä malli, niin teknisiin ominaisuuksiin voitaisiin odottaa kuuluvan HSPA, WiFi, Bluetooth, GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, 3,2 megapikselin kamera ja 2,8 tuuman QVGA-tason kosketusnäyttö. Varmaa tietoa ominaisuuksista ei kuitenkaan vielä ole.

Verkossa on nostettu esiin myös mahdollisuus siitä, että puhelin voisi perustua HTC:n omaan alustaan, jollaista yhtiön arvellaan kehittelevä. Kyseinen alusta tulisi luultavimmin käyttöön edullisemman hintaluokan malleissa, joihin siis myös Touch.B vaikuttaisi lukeutuvan.

Lähde: Engadget