Videovertailussa Palm Pre, iPhone 3GS ja Motorola DROID

Phone Arena -verkkosivusto on ottanut rinnakkaiseen vertailuun Palm Pre-, Apple iPhone 3GS– ja Motorola DROID -mallit, jotka kuuluvat ilman epäilystäkään tämän hetken kuumimpien kosketusnäyttöpuhelinten joukkoon. Ikävä kyllä kolmikosta ainoastaan Applen kosketusmalli on Suomen markkinoilla, mutta toivottavasti sekä Palmin että Motorolan uutuuksia nähdään tulevaisuudessa myös täällä Pohjolassa.

Kolmikkoa yhdistää useat tekijät kuten kosketusnäyttö ja hyvä verkkoselain, mutta yhtä lailla niistä löytyy myös paljon eroja. Palm Pre on kosketusnäyttöpuhelin kompaktilla QWERTY:llä, iPhone 3GS luottaa täysin kosketuksen voimaan ja Motorola DROID sisältää vaakatasossa toimivan täysnäppäimistön. Ulkoisten seikkojen lisäksi mallien ohjelmistot eroavat toisistaan täysin. Siinä missä Palm ja Apple luottavat omaan alustaan, niin on DROID varustettu suosiotaan kovasti nostattavalla Androidilla.

Motorolan, Applen ja Palmin lippulaivamalleja on käsitelty MobiiliBlogissa useaan kertaan. Jokaisesta laitteesta löytyy lisää luettavaa seuraavien tagien takaa: Palm Pre, iPhone 3GS ja Motorola DROID.

1 kommentti

  1. Jotenkin tuntuu hassulta että Palm Pre ja DROID nähdään iPhonen kilpailijoina. Mielestäni iPhone on puhtaasti lifestyle ”vau tää on makee ja helppo käyttää” -puhelin, Palm Pre toimiston laskimen jatke jolla on tarkoitus saada duunit tehtyä ja DROID jotain tästä välistä.

    Tosin mitä puhelinta ei nykyään iPhoneen verrattaisi ilmestyessään … 🙂

Kommentointi on suljettu!