Nokia päivitti E75:n uudella ohjelmistolla

Nokia E75 punainen

Viime viikolla Nokialta tippui merkittävä ohjelmistopäivitys erittäin suositulle E71-puhelimelle ja nyt vuorossa on toinen E-sarjan malli. Yhtiö on rullannut ulos 210.12.01-versionumerolla kulkevan päivityksen keväällä kauppoihin rantautuneelle Nokia E75 -puhelimelle, josta löytyy sivusta esiin liukuva QWERTY-näppäimistö.

Iäkkäämmän E71-mallin tavoin myös E75:lle suunnattua päivitystä voidaan pitää merkittävänä, koska se sisältää yleisten korjausten ja optimointien lisäksi kokonaan uusia sovelluksia sekä ominaisuuksia. Käyttömukavuuden kannalta parannusta on tapahtunut käyttöliittymän nopeudessa ja erityisesti kalenterin sekä yhteystietojen kerrotaan toimivan nyt aiempaa jouhevammin. Ohjelmisto tuo mukanaan uuden version verkkoselaimesta ja N-Gage-sovelluksesta sekä integroi Ovi Contactsin puhelimeen.

Työpuhelimena tunnetun E75:n sosiaalisia ominaisuuksia päivitys parantaa lisäämällä mukaan kuvakkeet Facebook-, MySpace– ja YouTube-palveluihin.

Nokia E75 osaa UDP-tukensa ansiosta suojata käyttäjän tiedot päivityksen ajaksi, mutta varmuuskopiointi on aina suotavaa. Laitteen päivitys onnistuu muun muassa Nokia Software Updater -ohjelmalla sekä suoraan puhelimella verkon yli. Päivityssovellukseen pääsee puhelimella käsiksi näppäilemällä kotinäkymässä *#0000#.

Lähde: All About Symbian