Samsungilta I8910 HD Gold Edition -kosketusnäyttöpuhelin

Samsung I8910 HD Gold Edition

Elektroniikkajätti Samsung on julkaissut erikoisversion Symbian-pohjaisesta I8910 Omnia HD -kosketusnäyttöpuhelimestaan. Puhelin on nimeltään I8910 HD Gold Edition ja se tarjoaa paitsi uudenlaisen ilmeen niin myös paremmin varustellun myyntipakkauksen, josta löytyy muun muassa nahkakotelo, TV-ulostulokaapeli ja pienikokoinen kannatin.

Uutuusversio saapuu markkinoille kahdella eri värityksellä: Champagne Gold ja Luxury Brown. Molempia värivaihtoehtoja koristaa kullattu (24 karaattia) reunus, joka antaa puhelimelle luksuksenomaista ilmettä. Yhtiö hehkuttaakin uutuuden yhdistävän tehokkaan suorituskyvyn, tyylin sekä multimedian ja toimivuuden yhteen laitteeseen.

Teknisesti laite muistuttaa perusversiota. Keskeisessä osassa on kahdeksan megapikselin kamera, jolla voi tallentaa 720p-tason videokuvaa. Puhelin olikin maailman ensimmäinen kännykkä, joka kykeni tallentamaan kyseisen tasoista videokuvaa, mikä on markkinoilla edelleen varsin kova sana.

Samsung I8910 HD Gold Editionin muita toimintoja ovat HSPDA, HSUPA, WiFi, Bluetooth, 16 gigatavun sisäinen muisti, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, A-GPS ja 3,7 tuuman AMOLED-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 360 x 640 pikseliä.

Erikoisversio saapuu markkinoille tämän kuun aikana Singaporeen, Saksaan ja Lähi-itään. Puhelimen hintaa ei ole vielä julkistettu.

Lähde: NewsWire ja AkihabaraNews