Motorola Sholes Tablet -puhelimesta uusia kuvia

Motorola Sholes Tablet

Eilen MobiiliBlogissakin huhutusta Motorola Sholes Tablet -kosketusnäyttöpuhelimesta on valunut verkkoon uusia kuvia ja hieman lisää tietoa, jotka eroavat aavistuksen aiemmasta informaatiosta. Kuvat vahvistavat kuitenkin sen, että ulkoisesti uutuus muistuttaa selvästi noin kuukausi sitten Yhdysvalloissa kauppoihin saapunutta DROIDia. Merkittävin ero puhelimien välillä on QWERTY-näppäimistö, jollaista Sholes Tablet -koodinimellä tunnetusta mallista ei löydy.

Uusimmat tiedot Sholes Tabletin ominaisuuksista eroavat eilisistä siinä, että puhelimesta näyttäisikin löytyvän kahdeksan megapikselin kameran sijaan ainoastaan viiden megapikselin kamera. Samalla HDMI-portin kohtalo on hieman epävarma, koska uusissa kuvissa puhelinta ei näytetä oikeassa kulmassa, jotta sen olemassaolo voitaisiin vahvistaa.

Varmaa tässä vaiheessa vaikuttaisi kuitenkin olevan, että Sholes Tabletista löytyy Android 2.1 -käyttöjärjestelmä, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio, Xenon-salama, HSPA ja 3,7 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Eilinen huhu väitti lisäksi, että sisällä jyrrää OMAP TI 3430 -alusta 550 megahertsin suorittimella.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Erään toisen huhun mukaan tässä olisi 800 MHz prosessori ja 3,8″ näyttö. Tämä puhelin saattaa hyvinkin päätyä taskuun ensi vuonna mikäli tulee Eurooppaan myyntiin. En katso tarvitsevani fyysistä näppistä, mikä myös lisäisi puhelimen painoa, hintaa ja rikkoutumisalttiutta.

  2. kyllähän tuossa soisi qwerty olevan jos sen ajatus on olla tabletti. Eipä se kuitenkaan välttämättömyys ole.

    Myös tuo uutisessa ilmoitettu prosessorinopeus tuntuu hiukan oudolta nyt kun tämä N900:n 800MHz prosessorikin on ehkä aavistuksen vanhentunut siinä mielessä että 1GHz prossut yleistyvät kokoajan. toisaalta ehkei tämä tabletti ole suunnattu niille kovimmille tekniikkaintoilijoille.

  3. Kuvaa tarkemmin katsottaessa puhelimen oikeassa alareunassa näkyy outo leventymä. Alaosan napitkin ovat vähän eri järjestyksessä kuin Motorolan Droidissa. Ihme suunnittelua 🙁

Kommentointi on suljettu!