Video: LG eXpon Smart Sensorista on moneen

LG julkaisi vastikään yhdessä AT&T:n kanssa Yhdysvaltojen markkinoille uuden Windows Mobile 6.5 -pohjaisen kosketusnäyttöpuhelimen, josta löytyy lisäksi sivusta esiin liukuva nelirivinen QWERTY-näppäimistö. Kyseessä ei ole kuitenkaan vain yksi tavanomainen älypuhelin muiden joukossa, sillä eXpoon on ujutettu muutama varsin kiehtova ominaisuus, joista toinen on esittelyssä ohessa nähtävässä videossa.

Puhelimen innovaatioihin kuuluu niin sanottu Smart Sensor -näppäin, joka toimii sormenjälkitunnistimena. LG eXpossa käyttäjä voi suojata kätevästi tärkeät tiedostonsa ilman vaikeasti muistettavia koodeja. Puhelimen voi lukita ja avata yhdellä sormen hipaisulla, joka tekee suojausten käyttämisestä helppoa ja miellyttävää. Sen lisäksi Smart Sensor toimii perinteisen navigointinäppäimen tavoin, jolla voi muun muassa kelata musiikkikappaleita ja selata kuvia.

Uutukaisen toinen hienous on lisävarusteena saatava picoprojektori. Se on täysin erillinen laite, joka voidaan tarpeen tullen kiinnittää takakuoren paikalle. LG eXpon muita toimintoja ovat HSPA, Bluetooth 2.1, GPS, WiFi, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, kuvausvalo ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö.

4 kommenttia

  1. Sormenjälkitunnistuksen yleistyminen olisi kyllä hieno juttu. Sitä voisi käyttää tietojen turvaamiseen ja salaamiseen puhelimessa, sekä miksei myös esim puhelimen sisäisenä lisävarmenteena mobiilimaksamisessa. Eli puhelin sisältäisi NFC-tekniikkaa ja siihen olisi liitetty jonkinlainen mobiilivarmenne ja lisävarmenteena tuo sormenjäljen tunnistus.

    1. Ja mieleen tulee myös iso kasa ideoita joita voisi toteuttaa omissa sovelluksissa tuon anturin avulla 🙂

  2. Sormenjälkitunnistus olisi kyllä loistava! Minua pelottaa usein luurieni kanssa, että kadotessa saattaa kadota myös jotain todella henkilökohtaista. Oikeastaan sama kun joku varastaisi puolet ajatuksista.

Kommentointi on suljettu!