HTC:n ensi vuoden Android-malliston lippulaivasta vuoti tietoa kuvien kera

HTC Bravo

Taiwanilaisen HTC:n ensi vuoden alkupuoliskon Android-malliston lippulaiva tulee viimeisimpien huhujen mukaan kantamaan nimeä Bravo. Asiasta on kertonut XDA-kehittäjäfoorumilla nimimerkki B3ler3fonte, joka perustaa tietonsa yhtiöltä lokakuussa saamaansa esitteeseen, jossa käsitellään HTC:n vuoden 2010 ensimmäisen puoliskon mallistoa.

HTC Bravo on vuodettujen tietojen perusteella ominaisuuksiltaan hyvin paljon Windows Mobile -pohjaisen HD2:n kaltainen, vaikka näytön koossa aivan yhtä massiivisiin lukemiin ei päästäkään. Kaikki merkit viittaavat siihen, että kyseessä on aiemmin Dragon-koodinimellä tunnettu puhelin, jonka odotettiin jo tuolloin olevan hyvin lähellä uutta HD2-huippupuhelinta.

Tulevan uutuusmallin suurin pettymys kohdistunee sen näytön kokoon, olettaen että kyseessä todella on vuoden 2010 alkupuoliskon kovin Android-puhelin. Bravon näyttö on AMOLED-tekniikalla toteutettu kapasitiivinen kosketusnäyttö, joka on kooltaan 3,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä. Muistutuksena mainittakoon, että HD2:n näyttö on 4,3 tuumaa, joten siitä jäädään Bravon osalta melkoisesti.

HTC Bravon rautapuolelta löytyy Qualcommin yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin ja 256 MB:tä RAM-muistia, joka saattaa tuotantoversioon mennessä nousta B3ler3fonten mukaan 512 megabittiin. Uutukaisen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat Sense-käyttöliittymä, HSPA, Bluetooth 2.1, A-GPS, kompassi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio, DivX-tuki ja microSD-muistikorttipaikka. Kuvausvälineenä tarjolla on viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera salamalla ja kyvyllä tallentaa 720p-tason videokuvaa.

Markkinoille puhelinta voidaan odottaa huhtikuussa.

Kuva: ai.rs

1 kommentti

  1. Vähävirtainen oled-näyttö on houkutteleva, mutta koko olisi voinut olla suurempikin. Joka tapauksessa harkinnan arvoinen puhelin. Tuskin painoa on kovin paljoa yli 100 g eli kulkee helposti mukana.

Kommentointi on suljettu!