Selaimet vastakkain: HTC HD2 ja iPhone 3GS

Erityisesti videomateriaaliin keskittynyt Technobuffalo.com on kuvannut mielenkiintoisen vertailun, jossa vastakkain ovat HTC HD2:n Opera– ja Apple iPhone 3GS:n Safari-verkkoselaimet. Kyseessä on kiehtova parivaljakko, sillä HD2 on suunnattu selkeästi kilpailemaan iPhonen kanssa, jota on yleisesti pidetty yhtenä parhaista mobiililaitteista verkko-ominaisuuksiensa osalta. HTC:n uutuus laittaa Applen kosketusnäyttömallille kampoihin suuremman näytön, paremman resoluution ja tehokkaamman suorittimen voimin. Jääkö iPhone näin ollen auttamatta toiseksi?

Videovertailun tulos on ehkä hieman yllättävä. iPhone 3GS lataa sivustot HTC HD2:ta nopeammin ja pesee taiwanilaisvalmistajan lippulaivan myös näytön käännössä, joka hoituu Applen puhelimelta sutjakkaammin. HD2:n ehdoton valttikortti on 4,3 tuuman näyttö ja sen 480 x 800 pikselin tarkkuus. On joka tapauksessa kiintoisaa huomata, kuinka hyvin itse asiassa iPhone näyttää sivut, vaikka tarkkuutta 3,5 tuuman näytöltä löytyy taiwanilaismalliin nähden vaivaiset 320 x 480 pikseliä.

3 kommenttia

  1. No jos HTC:n selaimessa on tuki Flashille, niin sillon ei ole mikään ime, jos iPhone lataa sivut nopeammin. iPhonehan sillon lataa ja näyttää vain osan sivujen sisällöstä koska puhelimessa Flash-tukea ei ole. Käytäönnössä nykyään useimmilla vähänkin suuremmilla sivuillaa on Flash-sisältöä, joten tuo voi selittää asian.

  2. HD2:lla on enemmän rendattavaa ja käännettävää kun on enemmän pikseleitä näytössä. Tai jotaa… 🙂

Kommentointi on suljettu!