Uusi Nokia 6700 classic Gold Edition tarjoaa hitusen luksusta

Nokia 6700 classic Gold Edition

Nokia julkisti tänään uuden Gold Edition -version vuoden alussa esitellystä 6700 classic -mallistaan, joka tuo ripauksen luksusta muuten niin perinteisen näköiseen puhelimeen. Kuten nimikin antaa odottaa, niin 6700 classic Gold Editionissa keskeisessä osassa on kulta, jota on käytetty puhelimen ruostumattomasta teräksestä rakennetun kuoren päällystämiseen.

Kullatun kuoren lisäksi mukana on myös perusversiota enemmän varusteita ja erityisiä taustakuvia, jotka viimeistelevät puhelimen kultaisen olemuksen. Myyntipakkauksesta löytyy nahkainen kotelo, rannehihna ja kahdeksan gigatavun microSD-muistikortti.

Teknisesti erikoisversio muistuttaa esikuvaansa. Mukana on Series 40 6th Edition -käyttöjärjestelmä, 2,2 tuuman näyttö, HSDPA, HSUPA, A-GPS, Bluetooth 2.1 ja viiden megapikselin kamera LED-salamalla. Lisäksi varustukseen kuuluvat WebKit-pohjainen verkkoselain ja Flash Lite 3.0– sekä Java 2.1 -tuet.

Nokian päätavoitteena on ollut luoda puhelin, joka tarjoaa luksusta 18 karaatin kullan ja varusteiden muodossa, mutta ei ole hinnaltaan kauhua nostattava. Nokia 6700 classic Gold Edition -puhelimen hinta pyörii ennen veroja ja muita lisiä 370 euron tuntumassa, joka on toki huomattavasti perusmallin noin 250 euron myyntihintaa enemmän. Uutuus saapuu kauppoihin vuoden 2010 ensimmäisen neljänneksen aikana.

5 kommenttia

 1. Pakko myöntää, että on kyllä nätti. Sellaselle, joka haluaa korumaisen puhelimen tuo varmaan on ihan ok. Eikä ole yhtä hirveän hintanenkaan kuin Nokian luksus mallin Vertun puhelimet.

  Voisin hyvin kuvitella, että joku antas tuollasen vaikka lahjana uutta peruspuhelinta haluavalle tyttöystävälle jne 🙂 Toki tuolla rahalla saa jo Nokian älypuhelimenkin, mutta jos älypuhelimelle ei ole tarvetta ja haluaa antaa jotain korumaista niin sitten.

 2. joku osaa nokiallakin suunnitella tyylikkäitä puhelimia… todella upea!

  varmasti ei ole sama porukka, joka on suunnitellut N900… toivottavasti 6700 classic Gold Edition:in suunnitelleet muotoilun mestarit voisivat suunnitella seuraavan nokian älypuhelimen… varma myyntimenestys!

  t. osakkeenomistaja

  1. No mutta onko se sen kummoisempaa muotoilua jos vain päällystää puhelimen kullalla – se on silti 6700 classicin muotoinen.

   Mielestäni nämä palikkamuotoiset puhelimet kärsivät siitä että näyttävät kaikki lähes identtisiltä toisiinsa verrattuna. Sinänsä tuossa puhelimessa on Nokian trademark lookia, mutta kun saman näköinen puhelin voisi olla alle saturaisen maksava halpakökkö. Jos ostat kalliin puhelimen, etkö haluaisi sen olevan jotenkin erottuvampi halpaluureista? Ja kun jokaista puhelinta ei voi kullalla koristella.

   Nokia syö omien innovaatioidensa kärjen julkaisemalla jatkuvalla syötöllä jokaista hienoa puhelinta kohden läjän lähes saman näköisiä ja hajuisia puhelimia, sumentaen rajaa että onko kyseessä ”hienompi” vai ”huonompi” puhelin.

 3. jos nokia 6700 classic Gold Editionin paksuus pysyisi samana mutta pituutta ja leveyttä kasvatettaisiin niin, että siihen mahtuisi n. 4″ näyttö… se olisi linjakkuudessaan upea multimedialaite. edellyttäen, että näytön ja puhelimen ulkoreunojen väli ei olisi ”nokialaisittain” liian leveä.

  ilman kultaustakin, vaikka valkoisena tai mustana se olisi aivan eri maailmasta kuin esim: nokia N900, joka muistuttaa enemmänkin silitysrautaa.

  t. osakkeenomistaja

Kommentointi on suljettu!