AT&T:n ja Verizonin kisaaminen mainoksilla jatkuu

AT&T vs. Verizon

Marraskuussa kerroimme Yhdysvalloissa alkaneesta sodasta AT&T– ja Verizon Wireless -operaattoreiden välillä. Soppa sai alkunsa Verizonin esittämistä mainoksista, joissa vertailtiin kartoilla molempien operaattoreiden 3G-verkkojen laajuuksia. AT&T ei tästä pitänyt ja pisti peliin oman mainoksen, jossa se kehui oman verkon ylivoimaista nopeutta ja hehkutti mahdollisuutta puheen sekä datan yhtäaikaiseen hyödyntämiseen.

Alkanut operaattorisota ei näytä laantuvan aivan hetkessä, sillä molemmat ovat rullanneet hiljattain ulos uusia mainoksia. Verizonin tuoreessa pätkässä keskitytään DROIDin vertailuun iPhoneen nähden, jota siis myydään Yhdysvalloissa AT&T:n yksinoikeudella. AT&T keskittyy sen sijaan suoraan vertailuun verkkojen nopeuksien välillä huumorilla höystettynä. Molemmat mainoksista on nähtävissä jutun lopussa.

Verizonin ja AT&T:n kilpailua on näin Suomesta katsottuna mielenkiintoista seurata lähinnä hauskojen mainosten vuoksi. Mukavaa, että koko kilpailua ei käydä tylsien lakikiemuroiden kautta.

Lähde: Engadget