Sony Ericsson XPERIA X2 todella laajassa videokatsauksessa

MoDaCo-verkkosivuston Paul O’Brien on kuvannut todella laajan videokatsauksen syyskuun alussa maailmalle esitellystä Sony Ericsson XPERIA X2:sta, joka on japanilaisruotsalaisen matkapuhelinvalmistajan toinen Windows Mobile -pohjainen älypuhelin. Uutuus saapuu markkinoille näillä näkymin viimeistään tammikuussa, vaikka yhtiön alkuperäinen ajatus oli saada puhelin kauppoihin jo loppuvuodesta.

Paul O’Brienin videon kesto on lähes 27 minuuttia ja siinä käydäänkin läpi oikeastaan kaikki oleellinen XPERIA X2:n osalta. Alussa tarkastellaan laitteen rakennetta ja tehdään puhelimelle alkumääritykset kuten kosketusnäytön kalibrointi. Sen jälkeen keskitytään kattavasti ohjelmiston eri ominaisuuksiin.

Sony Ericsson XPERIA X2 on Windows Mobile 6.5 -pohjainen kosketusnäyttöpuhelin QWERTY-näppäimistöllä. Puhelimen ominaisuuksiin lukeutuvat HSPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth, microSD-muistikorttipaikka, 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, kuvausvalo ja 3,2 tuuman näyttö, joka on tarkkuudeltaan 800 x 480 pikseliä.