Apple jakaa ilmaisia iTunes-latauksia jouluna

Apple 12 Days of Christmas

Apple tulee jakamaan joulun ja uudenvuoden pyhinä ilmaisia iTunes-latauksia, joita voivat hyödyntää myös suomalaiset. Yhtiön kampanja käynnistyy 26. joulukuuta ja päättyy tammikuun 6. päivä. Kampanjan käsittämän 12. päivän aikana Apple jakaa saman määrän ilmaista tavaraa, joko musiikkikappaleiden tai sovellusten muodossa.

Valmistajan omien sanojensa mukaan tarjolla on materiaalia kaikkein suurimmilta tähdiltä. Jokaisena päivänä saatavilla on yksi kappale tai sovellus, jonka voi ladata ilmaiseksi 24 tunnin aikana. Parhaiten ilmaisesta tarjonnasta pysyy perillä rekisteröimällä sähköpostiosoitteensa 12 Days of Christmas -sivustolla, jolloin ilmaislatauksista saa jokaisena päivänä muistutusviestin.

Käytännössä kampanjaan osallistuvilta vaaditaan iTunes 9 -sovellus, joka on saatavilla Windowsille ja Macille, sekä iTunes-tunnus. Tarkemmat tiedot sovelluksen ja tunnuksen hankkimisesta löytyvät täältä.

Itse 12 Days of Christmas -kampanja löytyy osoitteesta www.itunes12daysofchristmas.eu/.