Lasse Pulkkinen testaa HTC HD2:n kaksiosaisessa videoarvostelussa

Hienoisen tauon jälkeen Lasse Pulkkinen on jälleen palannut matkapuhelimien pariin. Tällä erää Pulkkisen hyppysissä on HTC HD2, joka kuuluu epäilemättä tämän hetken kuumimpien kosketusmallien joukkoon.

HTC HD2 on taiwanilaisvalmistajan lippulaivamalli, joka esiteltiin maailmalle lokakuun alussa. Puhelimen merkittävin yksittäinen ominaisuus on ehdottomasti sen massiivinen 4,3 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on mukavat 480 x 800 pikseliä. HD2 jättää tältä osin kauas taakseen esimerkiksi iPhone 3GS:n, jonka 320 x 480 tarkkuuden tarjoava 3,5 tuuman näyttö kuulostaa varsin vaatimattomalta.

Testissä Lasse Pulkkinen antaa tunnustusta puhelimen laadukkaalle rakenteelle, kapasitiiviselle kosketusnäytölle, Sense-käyttöliittymälle ja yleiselle nopeudelle. Miinuspisteitä tulee turhan teräväkulmaisesta kameran reunuksesta ja kaiuttimesta. Kaiken kaikkiaan HTC HD2:ta hehkutetaan parhaimmaksi Windows Mobile -puhelimeksi markkinoilla tällä hetkellä.

Toinen osa videoarvostelusta löytyy jutun lopusta.

3 kommenttia

  1. Hyvä ytimekäs arvostelu kummallisella läpällä – eli internetin parasta antia.

    Toivon että HD2 olisi jatkossa sellaisten ihmisten valinta, jotka arvostavat hienon näköistä käyttöliittymää ja mediaominaisuuksia. iPhone on kivikautisen oloinen laite tuohon verrattuna.

  2. Toinen osa videosta on ”removed by the user.” ??

    Ei muuten mutta olisi iha mukava nähdä sekin! 😉

Kommentointi on suljettu!