Tällainen on tuleva Android-pohjainen HTC Legend

HTC Legend

Älypuhelimistaan tunnetun HTC:n odotetaan esittelevän kaikkiaan viisi uutta Google Android -pohjaista puhelinta vuoden 2010 ensimmäisen puoliskon aikana. Joukon mielenkiintoisin on ehdottomasti aikaisemmin käsitelty Bravo, joka pyrkii tuomaan Windows Mobileen perustuvasta HD2-mallista tuttuja ominaisuuksia Android-maailmaan. Sen lisäksi tuloillaan on muun muassa Legend-nimellä tunnettu puhelin, josta on nyt saatu uutta tietoa paremman kuvan muodossa.

Vastikään vuotaneen kuvan perusteella HTC Legend noudattelee taiwanilaisvalmistajan Android-mallien perinteistä muotokieltä, tarjoten muun muassa käyttäjien keskuudessa kiistellyn leuan. Perusmuodoltaan uutuus muistuttaa paljon Hero-mallia, johon sillä on merkittävästi yhteyksiä myös ominaisuuksiltaan.

Puhelimen teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat tietojen mukaan HSPA, WiFi, Bluetooth 2.1, A-GPS, digitaalinen kompassi, FM-radio, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, LED-salama ja 3,2 tuuman kapasitiivinen AMOLED-kosketusnäyttö, joka on tarkkuudeltaan 320 x 480 pikseliä. Laitteen sisuksissa hyrrää 600 megahertsin Qualcomm MSM 7227 -suoritin, jonka lisäksi mielenkiintoinen huomio on näytön alle sijoitettu optisen hiiren tavoin toimiva painike.

Uutukaisen käyttöjärjestelmän tarkkaa versiota ei vielä tiedetä, mutta se tulee olemaan vähintään Android 2.0. Ohjelmistopuolen toimintoihin lukeutuvat myös People II– ja Footprints II -sovellukset.

HTC Legend on kooltaan 112 x 56,3 x 11,5 millimetriä. Uutuus onkin näin ollen selvästi Heroa hoikempi, jonka viralliset mitat ovat 112 x 56,2 x 14,35 millimetriä. Legendin odotetaan saapuvan markkinoille maaliskuussa 2010.

Lähde: ai.rs

1 kommentti

  1. Onhan tuo ihan siistin näköinen ja varmasti kelvollinen seuraaja Herolle. Itse hankin kuitenkin laadukkaamman puhelimen.

Kommentointi on suljettu!