Videolla LG eXpon irrotettava projektori

Marraskuun viimeisenä päivänä Amerikan markkinoille esitelty LG eXpo on mielenkiintoinen puhelin, jota olemme käsitelleet MobiiliBlogissa jo muutamaan otteeseen. Viimeksi näimme videon laitteen Smart Sensor -näppäimestä, joka toimii muun muassa sormenjälkitunnistimena. Nyt tarjolla olisi liikkuvaa kuvaa puhelimen toisesta kiehtovasta ominaisuudesta, eli lisävarusteena saatavasta projektorista.

LG eXpon takaosaan kiinnittyvä projektori mahtuu kämmenelle ja se painaa noin 60 grammaa. Sen avulla käyttäjät voivat pitää esimerkiksi kuvaesityksiä ja katsoa elokuvia suoraan puhelimesta. Projektori kykenee heijastamaan kuvan enimmillään 2,5 metrin päähän, joten hirveän suurta kuvaa sillä ei voi tuottaa. Joka tapauksessa kyseessä vaikuttaisi olevan aivan mainio lisävaruste.

Puhelimessa käyttöjärjestelmän tehtävää hoitaa Windows Mobile 6.5, jonka päällä on LG:n oma S-Class-käyttöliittymä. Uutuuden muita ominaisuuksia ovat muun muassa 3,2 tuuman kosketusnäyttö, QWERTY-näppäimistö, HSPA, GPS, WiFi ja microSD-muistikorttipaikka.

Lähde: Engadget