Ensimmäiset kuvakaappaukset Samsung badasta levisivät nettiin

Bada

Ensi vuonna Samsungin puhelimiin rynnistävästä bada-käyttöjärjestelmästä on vihdoin saatu pelkkiä ylistyssanoja konkreettisempaa tietoa, kun verkkoon on levinnyt ensimmäinen sarja sen käyttöliittymästä napattuja kuvakaappauksia. Tulevan mobiilialustan ulkoinen olemus perustuu yhtiön käyttämään TouchWiz-käyttöliittymään, josta Samsung näyttää kuvien perusteella ottaneen joka tapauksessa selvän harppauksen eteenpäin.

Tuoreista kuvista on bongattavissa korealaisvalmistajan lupaamia sosiaalisia ominaisuuksia. Mukana vaikuttaisi olevan integroituna ainakin Facebook-, MySpace– ja Twitter-palvelut, joiden tiedot on nähtävissä samalla silmäyksellä yhden yhteystiedon kohdalla. Nykyiseen TouchWiz-käyttöliittymään verrattuna tarjolla on kolmen kotinäkymän sijaan peräti seitsemän muokattavaa näkymää. Työpöydälle saa näin ollen merkittävästi aiempaa enemmän tietoa widget-minisovelluksien muodossa.

Samsungin odotetaan tuovan ensimmäisen bada-puhelimen markkinoille vuoden 2010 alkupuoliskon aikana. Loppuvuodesta laitteita on odotettavissa lisää, mutta tarkempaa tietoa uutuuksista ei vielä ole saatavilla.

Lisää badasta löytyy tietoa kahdesta aiemmasta uutisestamme:

Bada

Lähde: GSMArena

1 kommentti

  1. Menee kyllä tilaukseen,kun -2010 tulee Bada -käyttöjärjestelmällä vasrustettuja Samsung -malleja!!!.
    Bada EI haasta Symbiania,mutta näyttää jo olevan paljon mielenkiintoisempi,kuin nykyiset Symbian versiot!. 😉

Kommentointi on suljettu!