Motorolan Backflip-puhelimesta vuoti verkkoon kuvia ja tietoa

Motorola Enzo backflip

Amerikkalaisen Motorolan seuraavasta Google Android -puhelimesta on vuotanut verkkoon lisää tietoa. Uutuudesta huhuttiin ensimmäisen kerran jo marraskuussa, jolloin se tunnettiin nimellä Motus. Tuoreimman huhun mukaan lopulliseksi mallinimeksi arvellaan kuitenkin muodostuvan Enzo tai luultavimmin Backflip, joka kuvaa hyvin laitteen rakennetta.

Motorola Backflip tulee tietojen mukaan olemaan varustettu Android 1.5 -käyttöjärjestelmällä ja MOTOBLUR-käyttöliittymällä, joka tuo mukanaan CLIQ-mallista tuttuja sosiaalisia ominaisuuksia. Ohjelmistopuolelta pitäisi lisäksi löytyä useita AT&T:n palveluita sekä ehkä hieman yllättäen Yahoo! Search -haku. Lähteet kertovat, että puhelimesta on karsittu pois suurin osa Googlen palveluista.

Ominaisuuksiltaan Motorola Backflip on hyvin lähellä amerikkalaisvalmistajan ensimmäistä Android-mallia eli CLIQ:ä. Puhelimen sisuksista löytyy 528 megahertsin Qualcomm-prosessori, jonka lisäksi tarjolla on 3G-yhteydet, WiFi, Bluetooth 2.0, GPS, viiden megapikselin kamera, LED-salama ja 3,1 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 320 x 480 pikseliä.

Puhelimen erikoisuus on sen QWERTY-näppäimistö, joka on rakennettu niin sanotun käänteisen simpukan muotoon. Näppäimistö kääntyy näin ollen laitteen taakse, ei näytön päälle kuten yleensä simpukkarakenteessa on tapana. Mielenkiintoinen yksityiskohta on myös kamera, joka on sijoitettu LED-salaman kanssa näppäimistöön. Sitä voisi teoriassa käyttää siis videopuheluita varten.

Uutukaisen odotetaan rantautuvan Yhdysvaltojen markkinoille AT&T-operaattorin kautta.

Motorola Enzo backflip

Lähde: Phandroid

1 kommentti

  1. Mitenhän tuota näppistä on sitten tarkoitus käyttää kun ruutu taittuu pois näkyvistä? Kenties tämä puhelin tulee perustumaan siihen, että puhelimen saa liitettyä tietokoneeseen jolloin puhelin toimiikin myös Bluetooth näppäimistönä?

    Jännä projekti, mutta varmasti vain Yhdysvaltojen markkinoille tarkoitettu. Tyylinä vaikuttaa olevan nuorisopuhelin, mutta tällöin en ymmärtäisi tätä PC-synkronoinnin ideaa tai koko ajatusta langattomasta näppiksestä.

Kommentointi on suljettu!