Perjantai-illan kevennys: Nokia E72:n laatikosta poisto vaatii kättä pidempää

Nokialla on ollut käynnissä jo jonkin aikaa E72 Responsiveness Challenge -haaste, jossa yhtiö on lähetellyt parillekymmenelle henkilölle lukolliseen laatikkoon paketoidun Nokia E72 -puhelimen. Laatikon saa auki oikealla numerosarjalla, joka selviää Nokian antamien vihjeiden avulla. Yhtiö on koonnut erikoislähetyksen saaneista henkilöistä muutaman hengen tiimejä, joista jokainen on saanut eri vihjeen ja joita ennalta tuntemattomien henkilöiden tulee yhdistellä ratkaistakseen arvoitus.

Kaikki asiat eivät aina suju kuitenkaan suunnitelmien mukaan. Näin kävi pestaola.gr-blogin Stefanosille, jonka lukollinen E72-paketti ei suostunut avautumaan, vaikka oikea koodi yhdessä muiden tiimin jäsenten kanssa oli onnistuttu ratkaisemaan. Ilmeisesti lukko oli vioittunut kuljetuksen aikana, joten avaamiseen vaadittiin hieman järeämpiä otteita.

Nokia E72 on suositun E71-mallin seuraaja. Uutuus saapui kauppojen hyllyille marraskuussa. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 2,36 tuuman QVGA-näyttö, HSDPA, WLAN, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera ja LED-salama.

Lähde: WOMWorld/Nokia

1 kommentti

  1. No onhan tuo puhelin kaiken tuon paukutuksen arvoinenkin. 🙂

Kommentointi on suljettu!