Spotifyn Symbian-versio päivittyi – tukee uusia puhelimia ja korjaa bugeja

Vajaa kuukausi sitten Symbian S60 -puhelimille rantautunut musiikkipalvelu Spotify on päivittynyt uuteen versioon. Tuore versio, joka kantaa versionumeroa 0.3.22, on saatavilla matkapuhelimen selaimella osoitteesta m.spotify.com. Sovelluksen käyttäminen puhelimella vaatii 9,99 euroa kuussa maksavan Premium-tunnuksen.

Spotify 0.3.22 -versio sisältää useita bugikorjauksia ja lisää samalla tuen uusille puhelimille kuten Nokia E72-, Nokia N79-, Nokia N82– ja Nokia 6290 -malleille. Se korjaa virallisen ilmoituksen mukaan kappaleiden häviämiset offline-soittolistoista, mahdolliset ongelmat kappaleiden lisäämisien kanssa kosketuspuhelimilla jo olemassa oleviin soittolistoihin sekä uutena toimintona sovellus ymmärtää nyt erilaisten erikoismerkkien päälle.

Ruotsalainen Spotify-palvelu mahdollistaa musiikin kuuntelun matkapuhelimilla kiinteällä kuukausimaksulla WiFi-, 3G- ja 2.5G-yhteyksillä sekä ilman verkkoyhteyttä ennakkoon luotujen offline-soittolistojen kautta. Tietokonepuolella tarjolla on myös ilmaisversio, joka rahoitetaan mainoksilla. Symbian S60 -puhelimien lisäksi Spotify on saatavilla myös Applen iPhonelle ja Android-puhelimille.

Lähde: Spotify