Nokia 5233 -kosketusnäyttöpuhelin valui nettiin

Nokia 5233

Matkapuhelinvalmistaja Nokia näyttää suosivan elokuussa julkaistua edullisemman hintaluokan 5230-kosketusnäyttöpuhelinta, sillä siihen perustuvia mallivariantteja tullaan näkemään markkinoilla ensi vuonna todennäköisesti useampiakin. Tässä kuussa yhtiö virallisti jo 5235 Comes with Music -puhelimen, joka jatkaa sekä muotoilultaan että ominaisuuksiltaan kesällä esitellyn mallin jalanjäljissä.

Nyt verkossa leviää lisäksi kuvia Nokia 5233 -puhelimesta, joka vaikuttaisi ulkoisen olemuksensa ja mallinimensä perusteella jälleen yhdeltä 5230:aa jäljittelevältä puhelimelta. Uutuuden ominaisuuksia ei ole vielä vahvistettu edes huhuissa, mutta luultavasti laitteesta löytyy 3,2 tuuman näyttö, A-GPS, Bluetooth 2.0, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka ja kahden megapikselin kamera.

Tällä hetkellä ei vielä tiedetä, tuoko uutuus mukanaan jotain erikoisuuksia kuten 5235 Comes with Music, josta löytyy Nokian rajattoman latausoikeuden tarjoava musiikkipalvelu. On myös mahdollista, että kyseessä on vain tietyille markkinoille suunnattu versio alkuperäismallista.

Lähde: UnwiredView

5 kommenttia

 1. Juu ainakin omassa myymälässä tuota 5530:aa myydään kuin leipää, eli ei ihme että samanlaisia malleja on Nokialta tulossa lisää.

  Vähän kyllä tuntuu että nämä 5800 uudelleenlämppäykset saisivat riittää jo. Nokia uhkaa tarjonnallaan taas sumentaa eri kosketusnäyttömalliensa toisistaan erottuvuuden.

 2. olisihan tuo saanut olla vähän leveämpi… olisi näyttänyt ihan uudelta mallilta.

  t. osakkeenomistaja

 3. Niin aivan, esim. se olisi tehnyt jo pesäeroa muihin vastaaviin laitteisiin ja missä ovat vaikkapa kosketusnäyttömallit, joissa on kuitenkin fyysiset musiikkisoitin näppäimet? Ei sitä aina jaksa renkslata näyttöä auki ja mennä musiikkisoitin ohjelmaan vaihtaamaan piisiä.

  Tämä versionumerointikin tuntuu jotenkin ennemmin sekoittavan päitä kuin mitään muuta. Nyt jo taistelen muistaakseni näitä 5-alkuisia versionumeroita.

 4. Kumma kun tällaiset Symbian perusluurit resistiivisellä näytöllä menevät kaupaksi. Eihän ovi storessakaan ole kovin suurta sovellusvalikoimaa. Ihmiset eivät ymmärrä laadun päälle tai sitten ostokriteerinä on edullinen hinta.

  Hieman laatuasiaa sivuten: tavalliselle pulliaiselle on myös pirun vaikeata perustella miksi ostaa TFT näyttö IPS-paneelilla, kun tavallinen TN-paneelin näyttö maksaa vain murto-osan siitä.

 5. joopa joo noihin noksu kuolee ! hieman leveytta ja 10 mm paksuutta niin johan kauppa sujuu ja hinta n. 100 euroa !!!!!

Kommentointi on suljettu!