Motorola Sholes Tabletista vuoti verkkoon uusi kuva

Motorola Sholes Tablet

Amerikkalaisen Motorolan viimeaikaisia älypuhelimia ovat yhdistäneet Google Android -käyttöjärjestelmä, kosketusnäyttö ja fyysinen QWERTY-näppäimistö. Tulevaisuudessa odotettavissa on myös pelkkään kosketusnäyttöön perustuvia Android-puhelimia, joista ensimmäinen lienee jo jonkin aikaa huhuissa pyörinyt Sholes Tablet -koodinimellä tunnettava malli.

Motorola Sholes Tablet on tähänastisten tietojen perusteella Yhdysvalloissa suosiota keränneen DROID-mallin jalanjäljissä kulkeva puhelin, jonka merkittävin ero suosikkimalliin nähden on QWERTY-näppäimistön puute. Tuleva uutuus tunnetaan Sholes Tabletin lisäksi myös XT701-nimellä, joista kumpikaan tuskin muodostuu laitteen lopulliseksi myyntinimeksi.

Puhelimen ominaisuuksista tiedetään jo melko paljon, vaikka huhuissa velloneen HDMI-portin kohtaloa ei yllä olevastakaan kuvasta pystytä vahvistamaan. Sholes Tabletissa pitäisi joka tapauksessa olla Android 2.1 -käyttöjärjestelmä, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio, Xenon-salama, HSPA ja 3,7 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Sisällä hyrrää todennäköisesti OMAP TI 3430 -alusta 550 megahertsin suorittimella.

Lähde: UnwiredView

1 kommentti

  1. Ruma kapeutuma toisessa reunassa ja toisella puolella kameran kohtaa on kohotettu. Prosessoritehokaan ei vakuuta. Tarkkuuskin vain 800 eikä Droidin 854.

Kommentointi on suljettu!